Kelemen Anna kendőzetlen őszinteséggel beszélt arról, hogy mit gondol Donald Trumpról

2023. október 25. 20:46

A közelmúltban annyit már megtudhattunk róla, hogy a szemében „Orbán Viktor egy hős” .

2023. október 25. 20:46

A fővárosi Madame Tussauds panoptikumából jelentkezett be Kelemen Anna Instagram oldalán. Az egykori pornósztár egy Donald Trumppal közös képet posztolt, amelyhez a következő szöveget írta: „Donald Trump New Hampshire-ben tartott kampánybeszédében nem meglepő módon elismerően nyilatkozott Orbán Viktor miniszterelnökről, mondván, hogy a világ egyik legerősebb vezetője. Ebben semmi meglepő nem volt, de abban már igen, hogy mindezt Törökország első embereként teszi! Üdv a klubban! Ha én mondok ilyet akkor egy örök életre szőke nő maradok! Trump szimpatizánsként jóhiszemű vagyok, lehet, hogy ő már tud valamit?”

Ahogy egy korábbi cikkünkben mi is beszámoltunk róla, Kelemen Anna a HírFM-en a Bezzeg című műsor vendégeként „bevallotta”, hogy fideszes. „Engem szét fognak szedni, de igen, fideszes vagyok, Orbán Viktor pedig egy hős!” – fejtette ki a műsorban az egykori pornósztár.

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Instagram

 

Összesen 80 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
B_kanya
2023. október 26. 19:39
"UpSaluteB_kanya 2023. október 26. 18:21 Pedig mindkettő érthető. A magyar retek aljanép" Ó igen, a ma$$opszade$$moslékos "népet kell cserélni" duma. Mi lenne, ha országot cserélnétek? Ja, külföldről is csak fideszezni meg magyargyűlölni tudtok...
B_kanya
2023. október 26. 19:36
"UpSaluteB_kanya 2023. október 26. 18:21 De hogy mitől "luxus" egy ferdén olcsó műanyagból összetákolt szafaládészájú retek lotyó?? " Tudod, mikor még nem mondta, hogy fideszes, akkor még ment a hetihetes, néha még nem is volt még Hajósnak is kínos... Na, akkor avasanálúr könyvet írt Kannácskából. Igen, avasanálúr, a TI szellemi holdudvarotok. Melyik másik szellemóriásotok nejét dugta?
zatoicsi
2023. október 26. 19:31
Ő Magyarország kurvája. Na és. Nincs azzal semmi baj. Ilyen is kell.
nempolitizalok-0
2023. október 26. 15:42
Hamutartónak sewm kéne.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!