Pucér Merkel és meleg Berlusconi

2010. február 16. 11:53

A düsseldorfi farsangi karnevál mottója a bűnbeesés volt. A 69 kocsiból álló felvonuláson mintegy ötezren vettek részt.

2010. február 16. 11:53
A német farsangolók idén gúnyt űztek több politikusból is: felvonult Angela Merkel kancellár meztelen figurája, akinek egy kígyó kínálta az adómenekültek nevét tartalmazó CD-t. Silvio Berlusconi olasz kormányfő figurája egy maffiózóval utazott egy autóban, amint melegházasság keretében épp kimondják egymásnak a boldogító igent.

Barack Obama választási szlogenje, a „Yes We Can” átalakított, Jeck We Can (farsangolni, azt tudunk) változatával jutott szerephez. Az amerikai elnököt pedig glóriáját vesztett bukott megváltóként ábrázolták.

Összesen 2 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
JohnMcCain
2010. február 16. 22:05
A fejlett nyugat... Remélem mi megállunk a fejlődésben, mielőtt ilyen mélyre süllyednénk
kris
2010. február 16. 15:10
Nohát ez úgy látszik még az MTI ingerküszöbét is átlépte :) Apropó Berlusconi figurája nem csak együtt utazott egy maffiózóval, hanem közben buzultak is. Mit mondjak elég gusztustalan látvány volt (tekintve, hogy alulról nézve _mindent_ lehetett látni) és az installáció nem is aratott sikert a nézők körében. http://static.rp-online.de/layout/fotos/457x325/52518-Dsc00760.jpg
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!