Bosszuljátok meg a CEU-t, álljatok ki a dolgozók mellett!

2018. december 04. 18:50

Orbánékat nem érdekli a liberális vagy baloldali értelmiség nyavalygása.

2018. december 04. 18:50
Jámbor András
Jámbor András
Mérce

„Orbánékat nem érdekli a liberális vagy baloldali értelmiség nyavalygása, ameddig van akár csak kicsit több mint 2 millió szavazójuk. Nem érdekli a polgári értelmiség nyavalygása, ameddig le tudja cserélni őket. Nem érdekli a nyugati politika nyavalygása, ameddig a nyugati politikai elitet finanszírozó cégekkel jóban van, és meg tudja őket venni a magyar adófizetők pénzéből, a magyar dolgozókra rakott terhekből.

Pontosan ezért Orbánt csak akkor lehet valamire rákényszeríteni, ha valamilyen erőforrását veszélyben érzi. A rabszolgatörvény pedig egy olyan törvény, amely kapcsán valamit veszíteniük kell Orbánéknak. Vagy a német autógyárak lesznek mérgesek, vagy azok a dolgozók is, akik a Fideszre szavaztak.Kedves értelmiségi olvasók, ezért ma a leginkább azzal tudjátok a CEU-t megbosszulni, ha látványosan és erősen odaálltok a szakszervezetek és még inkább a dolgozók mellé.

Már csak azért is, mert egy ilyen odaállás feszültségeket, hamis ellentéteket tud oszlatni a kormánypropaganda által felállítottakból. Ha a kétkezi melós és a »Soros-egyetem« tanára egymás mellett tüntet, akkor utána nehezebb ezeknek a kétkezi melósoknak azt mondani, hogy az a tanár az ellenség, aki kiállt érted, és nem a kormány.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 148 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
akiaki
2018. december 18. 23:14
dzsemborinak elment az esze, de ezzel vége!
Rabonban
2018. december 17. 20:38
Gyűlöletkeltő hordószónok.Életében nem dolgozott a pénzéért.Futószalagon hazudik, aljaember az ilyen.
hunnia
2018. december 17. 15:09
Marha ez az író. Az autógyárak nem lesznek mérgesek, hanem majd elmennek az országból oda ahol van több munkás. És akkor majd lesz elég munkanélküli, megoldva a problémát hogy nincs elég munkás. Az majd a béreket is lenyomja, és kisebb lesz az infláció. Már a baloldal hajlandó is lesz mind ezt megcsinálni.
olvasó 4
2018. december 16. 23:35
A kétkezi munkás nem megy tüntetni, mert annak több esze van, mint neked. Tudja értelmezni a törvényt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik