2017 Magyarországa egy képen

2017. április 26. 14:08

Brüsszelben magyarok tüntettek. Egymástól harminc méterre, gyakorlatilag egymás ellen, az Európai Parlament kapui előtt. CEU vs CÖF.

2017. április 26. 14:08
Rajcsányi Gellért
Mandiner

CEU-párti és CÖF-ös aktivisták is tüntettek szerdán Brüsszelben, az Európai Parlament előtt. Az egyik csapat a kormány ellen, a másik a kormány mellett, egymástól harminc méterre.

Koppányosok és istvánosok, kurucok és labancok, népiek és urbánusok évszázadai lepárolva.

Erős jelenet volt.

Hazánk állapota 2017 tavaszán, az európai közösség fóruma előtt.

Kapcsolódó cikkek

Összesen 165 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kelebala
2017. április 27. 22:47
Gellért kedves! Ugye hogy ki is Ön....? Eddig nem akartam elhinni, de így második nekifutásra, csak sikerült. Csókolja meg Önt egy rángó szájú krokodil (aki pedig NEM én vagyok). De mellé azért kívánom, hogy találja meg elvbarátait, mindjárt nem lesz olyan nyomasztó alpári ide-oda pártolása. Amúgy ez a mandiner meg micsoda? Csodamicsoda.?
Kup Lung
2017. április 27. 12:37
Ezt a típusú szembenállást annyira patetikusan adják itt elő sokszor mintha máshol nem lenne ennél sokkal durvább . --- Miért ? Ha nyugaton van egy nemzeti pártgyűlés vagy megmozdulás már gyülekeznek vasrudakkal a maszkos szélső balosok . És kemények is nem csak mutatják . A haza felé tartókat meg megrugdossák a buszon , villamoson . --- Erre fel itt meg állandóan ezen szipognak egyesek hogy pár tucat ember szemben áll egymással 30 méterre. Jaj de nagy probléma ! Szegény hazám itt tartunk . Pedig hol is tarthatnánk !" Hát tarthatnánk a vasrudas anarchistáknál is . Tényleg.
frivol824@gmail.com
2017. április 27. 11:31
"aktivisták is tüntettek szerdán Brüsszelben, az Európai Parlament előtt. Az egyik csapat a kormány ellen, a másik a kormány mellett, egymástól harminc méterre." Közös mindkettőjükben, hogy mindkét csoport tagjai a FIZETETT, a BÉRTÜNTETŐK kategóriájába tartoznak.
Vasvirág
2017. április 27. 08:15
Az egyedi karakterekre van szükség, tehát Szent Istvánra és Koppányra is!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik