Regisztráció | Elfelejtett jelszó | Felhasználó törlése

2016. január 5. 13:07

Ne legyenek kétségeitek: eredeti hazáitokban nem barátságos rendőrök tessékeltek volna arrébb benneteket egy ilyen eset után, hanem a katonaság oszlatott volna sortűzzel. És csakis a ti hibátok, ha ez idővel Európában is így lesz.

Hogy kik vagytok, valószínűleg soha nem fogjuk megtudni. A német sajtó bizonyára mindent meg fog tenni azért, hogy homályban tartsa, hogy egykor a szüleitek, vagy az elmúlt év során ti magatok költöztetek egy szebb jövő reményében Németországba. De hála nektek, ez már mindegy is.

Az évek során számát sem tudom, hány cikket, publicisztikát írtam, próbálva elmagyarázni a nyugat-európai migráns közösségek társadalmi helyzetét. Mióta tavaly a menekültek első hullámai elérték Európa partjait, írások tucatjaiban igyekeztem kulturális és politikai magyarázatokat felsorakoztatva érvelni, miért alaptalanok, vagy legalábbis túlzóak az európaiak félelmei az újonnan érkezőkkel szemben. Próbáltam cáfolni a benneteket Európa vesztét okozó ork hordaként beállító, rossz szándékú összeesküvés-elméleteket. Mikor a kölni randalírozásotokról hallottam, éppen egy publicisztikát formáltam arról, milyen károkat okoznak a likevadász álhíroldalak, nemcsak az iszlám vagy migránsok megítélésében, hanem általában a józan észben is. Most kitörlöm a sorokat. Többet nem védelek meg titeket. A szilveszteri randalírozásotok után már nincs helye a magyarázkodásoknak. Tettetekkel minden eddigi rosszindulatot, hazug állítást igazoltatok.

Ott, a kölni dóm mellett ti voltatok a többség, melyet szociológusok, politikusok, imámok és egyszeri muszlimok is „békésként” szoktak jellemezni. Ti, a többség viselkedtetek megvadult állatokként. A többség dobált petárdát a békésen szilveszterezőkre és a többség zaklatott nőket. Ezerből egyikőtök sem próbálta megállítani a többieket. Amire korábban bevándorló arabok és muszlimok három generációja sem volt elég, azt ti most egyetlen éjszaka elintéztétek. Bűnötöket anyák, gyermekek, családapák és öregek fogják megszenvedni. A határokon a kitoloncoltak, a megfagyó, tengerbe fulladó arab és muszlim testvéreitek halála, a felgyújtott mecsetek sorsa nem a szélsőségesek, a „rasszista Európa”, hanem a ti lelketeken szárad majd.

Nem menekültek, nem migránsok, nem bevándorlók vagytok. Az ilyen eseteknek köszönhetően azok lesztek, aminek láttatjátok magatokat és aminek látnak titeket: agyatlan ork horda. Tettetekkel azokat igazoljátok, akik szerint nektek nem demokrácia és szabadság, hanem tálibok, Aszad, Husszein, Iszlam Állam kell. Akik azt mondják, hogy a bennetek élő állatot csakis a mukhabarat, a sivatagi börtönök és a rögtönítélő sharia bíróság tudja megfékezni. Ne legyenek kétségeitek: eredeti hazáitokban nem barátságos rendőrök tessékeltek volna arrébb benneteket egy ilyen eset után, hanem a katonaság oszlatott volna sortűzzel. És csakis a ti hibátok, ha ez idővel Európában is így lesz.

Sayfo Omar

A bejegyzés trackback címe: http://mandiner.hu/trackback/95811


Összesen 204 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
időrendben | fordított időrendben | értékelés szerint


Sajnos, ezek a dolgok előre borítékolhatóak!

"Köszönjük meg" a (nem kevés) dilettáns európai vezetőknek, és azoknak, akik a minél nagyobb káosz létrejöttében érdekeltek!


Azért ott van az, hogy Omar nagyon csalódott, hogy ezt kellett leírnia, és kiírta minden tehetetlenségét - nagyon nem akarta, hogy ezt és így kelljen leírnia.


srí lankai buddhista gyökerű terrorizmus? Mire gondolsz?


A Tamil Tigrisek nevű terrorszervezet akart önálló államot kiszakítani magának a szigetből, erőszakos eszközökkel.

A tamilok hinduk, nem buddhisták.


városok csak úgy megsemmisülnek?


Jo iras.

Es mondanam hogy tobb ilyen kene, meg hogy mutassak be a tobbseget, a hangos kisebbseggel szemben... csak az a baj, hogy ott van ez a halalosan igaz mondat: "Ezerből egyikőtök sem próbálta megállítani a többieket."

Ennyi. Ezutan nem mondhatjak hogy ott egy kisebbseg randalirozott. Nem tiz-husz reszeg volt, parszaz bekes ember kozt, hanem egy nagy orjongo tomeg, egyetlen egy sem akadt kozuluk, a sajatjaikbol, aki pofanvagta volna az allatkent viselkedoket.


kicsi különbséget felfedezni vélek.

Az általad kiguglizott szervezetek azért hajtanak végre valóban nem szép, gyakran túlkapásnak minősülő cselekedeteket, mert meg akarják védeni/tisztítani saját ősi kultúrájukat az idegen hatásoktól, legyen szó muszlim vagy keresztény térítőkről, térfoglalásról.

Európa és a fenti muszlimok esetében viszont arról van szó, hogy ők jönnek hozzánk, és igyekeznek erőszakosan a maguk képére formálni minket, a mi kultúránkat.


Megteszik, mert megtehetik.


"A határokon a kitoloncoltak, a megfagyó, tengerbe fulladó arab és muszlim testvéreitek halála, a felgyújtott mecsetek sorsa nem a szélsőségesek, a „rasszista Európa”, hanem a ti lelketeken szárad majd."

Én nagyjából ugyanezt gondoltam Merkellel kapcsolatban a nyáron, amikor hirtelen, nem sokkal a palesztin kislánnyal történő tévéműsora után után gyakorlatilag megőrült, és elkezdett irtózatos hülyeségeket összehordani a bevándorlással kapcsolatban.

Arra gondoltam, hogy ennek lehet, hogy Merkel vesztese vagy akár nyertese lesz, ki tudja, de hogy ezzel több kárt okoz, mint hasznot, az biztos. Hogy csak kiélezi az ellentéteket, az biztos. Hogy ezután ugyan mutogathat a szélsőségesekre, de valójában az ő lelkén szárad, az biztos.

Mondjam azt megint, hogy csak idő kérdése volt, hogy ilyen és ehhez hasonló események fognak bekövetkezni?


nyilván semmilyen emberi közösségben nem kizárható az erőszak jelenléte. Az előfordulásának gyakoriságában viszont lehet szerepe annak, ki milyen vallás/ideológia híve. Nem azt mondom, hogy az egyetlen meghatározója, de biztos, hogy fontos elem.

A muszlim közösségek sokkal hajlamosabbak arra, hogy ha valahol megtelepszenek, és számuk eléri a kritikus tömeget, tüstént igyekeznek a maguk képére formálni mindent, a maguk szokásait ráerőltetni másokra.

Ez utóbbi se a buddhistáknál, se a hinduknál nem figyelhető meg.


Ezek az "ifjak" kétszeresen erkölcsi fölényben érzik magukat.
1. az iszlám beütése a nőket eleve hátra sorolja, hozzájuk képest,
2. és ez a fontosabb: valahol jogosan érzik úgy, hogy az európailag - a liberális-relativhoz, magyarul a semmihez - szocializált nők erkölcsileg qrvák, legalábbis nagy részük.
Így az erőszakos magatartást velük szemben természetes magatartásként értékelik, mint ami számukra kijár.
Mindkettő magatartásforma megváltoztathatatlannak tűnik.
De legalábbis: mire megváltozna, nem lesznek európai nők. És természetesen férfiak sem, mivel ez utóbbiak, mi magunk, '68 óta folyamatos lefelé merülésben vagyunk: szintén a liberális-relatív semmibe. Magyarul: a Soros-féle nyílt társadalomba...
Így aztán a jövő egyszerűnek látszik, a beözönlő, tettre és ivarzásra ajzott migránsáradattal szemben!


"Millióval nem tudna Magyaro. mit kezdeni..."

Egymillióval Németország sem tud mit kezdeni. Ha csak a tizedük lenne problémás eset, az is hatalmas tömeg. És hol van még a vége ennek?


Párizs, London, Stockholm, Charlie Hebdo, gettósodás, no-go zónák, sária törvénykezés, bűnözés, munkanélküliség, szociális hálón való élősködés, agresszív, primitív életmód.

Kurvára nincs szükség kormányzat által gerjesztett idegengyűlöletre ahhoz, hogy az ember tudja, ebből ő nem kér.
A muszlimok a negatív megítélésüket csakis maguknak köszönhetik, éppúgy mint a cigányok, érdekes módon a kínaiakkal senkinek semmi baja...vajon miért?


" Ne legyenek kétségeitek: eredeti hazáitokban nem barátságos rendőrök tessékeltek volna arrébb benneteket egy ilyen eset után, hanem a katonaság oszlatott volna sortűzzel. És csakis a ti hibátok, ha ez idővel Európában is így lesz."

Ezt a bandát Merkel hívta.
A valódi rászorultak otthon maradtak.
Merkel lelkén kell, hogy száradjon minden olyan cselekmény, amit elkövetnek.
Ez nem muszlim, hanem német ügy.


Évek óta hülye vagy, kezeltesd magad!


Talán azért, mert a buddhisták nem sajnáltatják magukat, nem követelőznek, és nem próbálnak bűntudatot kelteni másokban.


Nyugalom kedves Omar! Ami bekövetkezett borítékolható volt, s néhányan pár hónappal ezelőtt le is írtuk itt. Ide jön több százezer huszonéves arab férfi, s találkozik a gyönyörű, csábító, az arab nőkhöz képest félig meztelen európai lányokkal. Dolgoznak bennük a hormonok, röptében elkapnák még a legyet is, de még pár négyzetméter intim szférájuk sincs, ahol könnyíthetnének magukon, mert 24 órán keresztül össze vannak egymással zárva. Ahhoz nem kell arabnak lenni, hogy - különösen falkában - elveszítsék a kontrollt. Az csak a ráadás, ahogy az iszlám viszonyul a nőkhöz.

Nyilvánvaló volt, hogy a szexuális erőszak lesz az első komoly probléma. És ez nem is fog megszűnni, mert a hormontermelődés nem áll le, a német nők pedig nem fognak zsákba bújni.

Ahhoz, hogy bérelt lakásokba költözzenek és magánéletet teremtsenek maguknak, munkára és jövedelemre lenne szükségük. Munkahelyre és jövedelemre pedig csak akkor van esélyük, ha megtanulnak németül és szakmailag is képezik magukat. Folyamatos szexuális frusztráció mellett, falkában élve azonban ez szinte lehetetlen dolog, óriási önuralmat igényelne.

Válaszok:
bookmark | 2016. január 6. 18:58

Nem törökök voltak, hanem arabok és afrikai típusú arabok.

Muszlimok, de nem a jámbor fajta.


Akiknek szól úgysem olvassák.


ezt jól összeraktad...
orvos látott már?


A megoldás a muszlim zárt házak lennének. Olyan dordélyok, ahova ellenőrzött körülmények közt ( vagyis az ott dolgozók megverése vagy egyébb bántalmazása tilos) mehetnének levezetni azt amit pl egy magyar férfi a zuhany alatt simán el tud intézni.Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés

Felhasználónév:

Jelszó:


Regisztráció | Elfelejtett jelszó