Meghalt Welsz Tamás

2014. március 20. 18:14

A Hír TV értesülései szerint rosszul lett és meghalt a rendőrautóban a Simon-üggyel is összefüggésbe hozott Welsz Tamás. A hvg.hu-nak rendőrségi források megerősítették, hogy vizsgálják egy 41 éves férfi halálának körülményeit.

A Hír TV szerint Welsz Tamást csütörtökön akarta kihallgatni a Központi Nyomozó Főügyészség, ezért egy rendőrautó ment az irodájához, ahonnan bilincsben el is szállították. A Simon-üggyel, korábban pedig a Sólyom Airways-szel is összefüggésbe hozott vállalkozó azonban a rendőrautóban rosszul lett és életét vesztette – értesült a Hír TV. A Központi Nyomozó Főügyészség szóvivőjét eddig nem tudták elérni.

A hvg.hu-nak a rendőrségi források megerősítették, hogy egy 41 éves férfi halálának körülményeit vizsgálják.

Welsz Tamás volt az, akinek házából előkerült Simon Gábor Gabriel Derdák névre kiállított bissau-guineai útlevele.

Nagy Andrea, a Központi Nyomozó Főügyészség szóvivője az MTI-vel közölte: „A Simon Gábor ügyében ismertté vált W. Tamás elhalálozott. Halálának okát az arra hivatott hatóságok vizsgálják”.

Az MTI úgy tudja, hogy a férfit a budai mentőállomásra vitték be, de az orvosok nem tudták megmenteni az életét.

Frissítés

Az Index értesülései szerint Welsz nagyon rossz idegállapotban volt az ügy kirobbanása óta, magánéleti problémái voltak és anyagilag is ellehetetlenült. Az Indexnek nyilatkozó ismerőse szerint az utóbbi napokban már az öngyilkosságot is fontolgatta.

A bejegyzés trackback címe: http://mandiner.hu/trackback/66277