Tömegbaleset történt az M7-esen, mentőhelikoptereket is bevetettek

2024. április 01. 19:09

Nyolc autó ütközött össze.

2024. április 01. 19:09

Összeütközött nyolc gépjármű az M7-es autópályán Balatonboglár térségében hétfőn késő délután, a sztráda Budapestre vezető szakaszát lezárták – közölte a Somogy Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság a honlapján. Azt írták: 

a baleset az autópálya 141-es kilométerénél történt.

Óvári Timót, az igazgatóság helyettes szóvivője az MTI megkeresésére beszámolt arról, hogy a műszaki mentést a siófoki hivatásos és a balatonboglári önkormányzati tűzoltók bevonásával végzik. Az igazgatóság tájékoztatása szerint a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat, és mentőhelikopterek is a helyszínre tartanak. Az Útinform a honlapján azt írta: a 143-as jelű Lengyeltóti/Balatonboglár csomópontban a rendőrök leterelik a Budapest felé tartó forgalmat.

(MTI)

 

Összesen 50 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-79
2024. április 30. 22:52
🍓 ️ ­A­­ ­­d­­­ö­­g­ö­­­s­­ ­­l­á­n­y­­­o­­­k­ ­­v­­­á­r­­n­a­k­ ­r­á­­d­­­ 👉 𝗪­𝗪­­𝗪­­­.­𝗖­­𝗨­­­𝗠𝟰­.­𝗙­𝗨­𝗡
fogas paduc
2024. április 02. 09:05
Szóval, a követési távolság nem 5 m.
zrx8
2024. április 01. 22:14
@rockercicc: "Nyilván a sok gyökér egymás picsájában közlekedett" Nem. Itt a videó, nagyon durva https://youtu.be/ITgrDOomrxo?si=RaOcGCJu9ICtWVOE
akkor ki
2024. április 01. 22:00
Számtalanszor leírtam hasonló cikkeknél, a baleseti statisztikai számokon egyféleképpen lehet javítani. Autópályákon 100 km-ként 1-1 civil rendőrkocsikat szolgálatba állítani kamerával és mozgó trafival. Ez 20 kocsi, 40 civil zsaru. Megérné hacsak 1 életet mentenek meg!!! Az eszetlenek, az építőmunkások a transitokkal, a vagánykodó pelyhes tökűek, a nekem mindent is szabad újgazdagok, a vagány 70+ ok, a furgonos faszok stb. megtanulnák a követési távolság gyakorlati alkalmazását, a sebesség helyes megválasztását, a nyugodt érzelemmentes vezetést, ha videóval bizonyítva alkalmanként 100-300 ezerre büntetnék őket, másodszorra jogsi ugrik 2-3 évre, lenne visszatartó erő, így csak roncsok, rokkantak, halottak és sérült családok maradnak! Ideje lenne már törvényt hozni és szigorú intézkedést minden renitenssel szemben. És igen, nindez 20 kocsi, 40 civilruhás zsaru ára. Megérné! Nagyon megérné! És külön figyelem a szlovák, ukrán és román normálatlanokra!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!