Áll a bál Hegyvidéken – reagált a Momentum jelöltje az őket ért vádakra

2024. április 11. 17:49

Bíztam benne, hogy ez a kampány Hegyvidékhez és annak lakóihoz méltó módon nem lesz mocskos – fogalmazott Farkas Csaba.

2024. április 11. 17:49

Nyitókép: Képernyőfotó

Korábban a Mandiner is megírta, hogy Visi Piroska Hegyvidék polgármester-jelöltje azt állítja: a Momentum név szerint küld leveleket olyan hegyvidéki választóknak, akik soha sem adták meg személyes adataikat a pártnak. „Egy ilyen levelet kapott a fiam is a minap, aki szintén nem volt feliratkozva soha semmilyen momentumos adatbázisra” – írta posztjában a politikus. Dr. Farkas Csaba, a Momentum hegyvidéki polgármester-jelöltje reagált ezekre a kijelentésekre Visi posztja alatt. 

„Kedves Piroska, meggyőződés és megalapozott információk hiányában nem lehet, nem szabad rossz döntéseket hozni, sem hamisan vádolni valakit” 

– kezdte bejegyzését a jelölt. „Polgármesternek csak az alkalmas, aki képes körültekintően megalapozott, határozott döntéseket hozni és nem csak vádaskodik, rágalmaz. Mivel bizonyítékokkal, tényszerűen tudjuk alátámasztani azt, hogy a fiad majdnem 10 petíciónkat is aláírta, így ez csak vádaskodás, rágalmazás. Ha ezt a bizonyítékot a fiad is meg szeretné ismerni, írjon az [email protected] email címre és tájékoztatjuk, nagyon szívesen” – folytatta hozzászólását.

Én bíztam benne, hogy ez a kampány Hegyvidékhez és annak lakóihoz méltó módon nem lesz mocskos, nem lesz hazugságoktól hemzsegő. Bíztam abban, ahogy azt az előválasztási szerződésben aláírtuk, negatív kampánytól mentes lesz” 

– fogalmazott Farkas. „Sajnálattal láttam ma, hogy ehhez se te, se Kovács Gergő nem tartottátok magatokat. Én betartom. Ahogy eddig, ezután is engem az erkölcseim, az értékeim vezérelnek” – zárta mondandóját a Momentum jelöltje.

 

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 15 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-77
2024. április 30. 18:52
🍓 ️ ­­A­­ ­­d­­­ö­­­g­ö­­­s­­­ ­­­l­­á­­­n­y­o­k­­ ­­v­­­á­­­r­n­­­a­k­­­ ­­­r­­á­d­ 👉 𝗪­𝗪­­𝗪­­.­­­𝗖­­𝗨­𝗠𝟰­­­.­𝗙­­𝗨­𝗡
zsolti123
2024. április 11. 21:23
Vigyázat! Így kavar Magyar Péter: Magyar Péter-interjú: „Rengeteg polgármester és képviselő fogja otthagyni a Fideszt” https://youtu.be/RAyNrvG3fBk
zsolti123
2024. április 11. 21:23
Visi Piroska folyt.: Habár sajnos, a legjobb, keresztény, konzervatív felmenőkkel rendelkezők között is vannak, akik átvették a liberális maszlagot, vagy beszervezték és lefizették őket. Ez is ugyanúgy nyomult, mint a csak 5(6-7) gyermekes igazi keresztény mzp." Civil köntösbe bújt pártkatonákkal restartolnak a kommunista utódpárt ivadékai a választásokon https://pestisracok.hu/civil-kontosbe-bujt-partkatonakkal-restartolnak-a-kommunista-utodpart-ivadekai-a-valasztasokon/
zsolti123
2024. április 11. 21:21
Visi Piroskáról néhány keresetlen szó: "A XII. kerületben azt a Visi Piroska “nagyon civil” 7 gyermekes anyát indítják, aki nagy katolikus is volt, akit 2022-ben a pálinkás féle banda indított, és azt mondta, hogy “orrát befogva” a moslék jelöltjére szavazott (Bauer) és fog (Hagyó). Akkoriban még a katolikus TV is készített egy riportot vele, ahol kifejezetten csak kampányolt, a lelki életéről egy szót sem szólt. Mikor rákérdeztek, hogy mit szól szerepléséhez a plébánosa, azt válaszolta, hogy nem igazán örült neki, és azt mondta, hogy függessze fel a gyülekezetben végzett addigi munkáját. A fiatalokkal foglalkozott leginkább!!! Olyan jól végezte ezt a munkát, hogy több kerületi fiatal, akik bérmálkozni készültek azt hangoztatták, hogy igazi keresztény nem szavazhat a Fideszre. Másik interjúban arról beszélt, hogy a b@zi párok is nevelhetnének gyereket, házasodhatnának. Ennek a nőnek is alaposabban utána kellene nézni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!