Szijjártó Péter a moszkvai terrortámadásról: nincs tudomásunk magyar áldozatokról, sérültekről

2024. március 22. 22:15

Az illetékes hatóságokkal szorosan együttműködve folyamatosan nyomon követjük az eseményeket – írta a miniszter.

2024. március 22. 22:15

Nyitókép: Szijjártó Péter Facebook-oldala

 

Magyar áldozatokról, sérültekről jelenleg nincs tudomásunk – közölte Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter a moszkvai terrortámadásra reagálva péntek este a Facebook-oldalán.

Tájékoztatása szerint a nagykövetség munkatársai valamennyien biztonságban vannak.

„A konzuli védelemre regisztrált állampolgárainkat értesítettük és az illetékes hatóságokkal szorosan együttműködve folyamatosan nyomon követjük az eseményeket” 

– írta a miniszter.

Szijjártó Péter hozzátette: a konzuli szolgálat sürgősségi telefonszáma folyamatosan rendelkezésre áll a magyar állampolgárok számára.
 

(MTI)

 

Összesen 33 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-75
2024. április 27. 02:06
🍓 ️ ­A­­ ­d­­­ö­g­­ö­s­­­ ­­­l­á­­­n­­y­­­o­­­k­ ­v­á­­r­­­n­a­­­k­ ­r­­á­­­d­­ 👉 𝗪­𝗪­­𝗪­­­.­­𝗖­­𝗨­­­𝗠𝟰­­.­­­𝗙­­𝗨­­𝗡
gyzoltan-2
2024. március 23. 07:26
"Szijjártó Péter a moszkvai terrortámadásról: nincs tudomásunk magyar áldozatokról, sérültekről" Lassan ideje lenne disztingválni, mert van ugye a magyarság, és vannak a magyar állampolgársággal is rendelkező ellenségeink... Esetenként túl hamar kerül kimondásra a magyar beazonosítás...
Patika
2024. március 23. 07:21
Jelezném, hogy én a puszta látványtól is sérültem... Főleg, hogy az áldozatoknak ott az előcsarnokban nem volt mit tenni és tehetetlenül lett végük.. Remélem nem ukránok voltak, már csak az ő érdekükben is, mert ekkora aljadék hordának nemhogy az EU-ban, de a világon sincs mit keresni. (a zsidókkal a II. vh-ban kesztyűskézzel bánhattak ehhez képest)
chief Bromden
2024. március 23. 07:19
Itthon a TEK csendben és jól dolgozik, minden pénzt megérnek. További fejlesztéseket és anyagi megbecsülést nekik is és a többi rendőrnek is.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!