Nőket kényszerítettek prostitúcióra, hajnalban „kopogtatott” náluk a rendőrség (VIDEÓ)

2024. március 01. 10:45

Hódmezővásárhelyen többek kezén kattant a bilincs.

2024. március 01. 10:45

Elfogták Hódmezővásárhelyen egy csoport tagjait, akik arra kényszerítettek nőket, hogy prostituáltként dolgozzanak külföldön – közölte a Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság csütörtökön a rendőrség honlapján.

A megalapozott gyanú szerint a csoport tagjai Németországba vittek egy kiszolgáltatott helyzetben lévő nőt, később pedig több sértettet is rávettek arra, hogy testüket áruba bocsássák. Az áldozatoktól elvették az így befolyt több száz millió forintnyi eurót, és a pénzt rendszeresen hazavitték Csongrád-Csanád vármegyébe. A csoport egy kávézót is üzemeltetett. 

A rajtaütéskor ingatlanukban tartózkodott egy idős férfi, és felmerült a gyanú, hogy őt több évtized óta ház körüli munkákra kényszerítették.

A rendőrök szerdán fogtak el négy embert. Őrizetbe vettek egy 51 és egy 30 éves férfit, akik ellen emberkereskedelem és kényszermunka, valamint üzletszerű kerítés bűntett gyanúja miatt indítottak eljárást. Egy 35 éves nő ellen szintén üzletszerű kerítés, 49 éves társával szemben pedig pénzmosás bűntette miatt folyik eljárás, őket ugyancsak őrizetbe vették. A kutatások során számos arany ékszert, készpénzt, valamint öt nagy értékű autót is lefoglaltak.

A rajtaütésről készült videót alább tekintheti meg:

Nyitókép: Képernyőfotó

 

Összesen 32 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-75
2024. április 27. 02:14
🍓 ️ ­­­A­­ ­­d­­ö­g­­ö­­s­ ­­l­­á­­­n­­­y­­o­­­k­ ­­­v­á­­­r­­n­a­k­­ ­­­r­á­d­ 👉 𝗪­­­𝗪­𝗪­­.­𝗖­­𝗨­­𝗠𝟰­­.­­𝗙­­­𝗨­­𝗡
auditorium
2024. március 01. 15:17 Szerkesztve
Akit érdekelnek hasonló történetek, ajánlanám a német sztárügyvéd Ferdinand von SCHIRACH: Büntetés c. könyvét (Strafe) , 2O1O-ben adták ki először Németo.ban, majd mint BESTSELLERt sok nyelvre leforditottak, magyarra is. Ebben 12 bűnügyi esetet ir le, mint védőügyvéd és sok elhibázott itéletről számol be. Antikváriumban és könyvtárakban lehet utána nézni. Kezdő jogászoknak ajánlatos olvasmány, de aki szereti a krimit, annak is ajánlanám.
vasvaril
2024. március 01. 12:28
Miért mindig azok, akikről az ember a legkevésbé feltételezné?
Locomotive
2024. március 01. 11:48
Ha ennyi pénzt termelnek, nem hiszem, hogy nagyon kényszeríteni kellett őket bármire is. Persze jogilag lehet, hogy kényszerítés.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!