Nem csak Varga Juditot, Gulyás Gergelyt is zsarolta Magyar Péter

2024. március 30. 18:41

A családját és a barátait is folyamatosan fenyegette a korábbi diplomata.

2024. március 30. 18:41
Magyar Péter

Fotó: Havran Zoltán/Magyar Nemzet

A Varga Judit közösségi oldalán megosztott megdöbbentő részletek és a korábbi igazságügyi miniszter Frizbi című műsorban adott drámai interjújában elhangzott információk rámutattak, milyen módszerekkel zsarolta Magyar Péter volt feleségét és barátját, Gulyás Gergelyt, a Miniszterelnökséget vezető minisztert.

Varga Judit Magyar Péter zsarolási kísérletére így emlékezett: amikor Magyarral közölték, hogy a Közútban és a Bankholdingban betöltött pozíciói meg fognak szűnni, akkor

egy úgynevezett 24. óra elnevezésű Signal csoportot hozott létre, amelyben Gulyás Gergelyt és őt fenyegette, hogy ha nem állítják vissza azonnal az eredeti állapotot, akkor ellenséggé válik.

Ezt is ajánljuk a témában

Gulyás Gergely a Mandiner-interjúban úgy fogalmazott Magyar Péterrel kapcsolatban:

„A lényeg azonban mégiscsak az,

hogy épeszű és bármilyen alacsony szintű, de létező erkölcsi mércével rendelkező ember nem veszi fel a feleségével, három közös gyermekük édesanyjával folytatott beszélgetését és nem tárja azt a nyilvánosság elé.

Aki ilyet tesz, az minden tisztességes embernek politikai hovatartozásra való tekintet nélkül nemkívánatos személy kell, hogy legyen” – jelentette ki Gulyás.

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 284 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kobi40
2024. április 03. 16:13
Tommaso 2024. március 31. 17:54 Nem reméli. Magyar Péter erkölcsi-politikai hulla.
2024. április 03. 16:11 Szerkesztve
Zsarolta? Mivel volt zsarolható? És nem jelentette a miniszterelnöknek, a szolgálatoknak, nem jelentette fel? Nem vágta ki mint macskát? Ehelyett adott neki egy jó kis sajtóosztályt? Noooooormális?
alexandrosz-2
2024. április 01. 08:28 Szerkesztve
Szarrá lesztek perelve mandineres cuckoldkonzi buzik. A zsarolás hamis tényállitás.
Tommaso
2024. március 31. 17:55
VaIójában a FIDESS zsarolja GuIyás GergeIyt A betegágyábóI rángatták ki, hogy mocskoIja a Iegjobb barátját
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!