Kíméletlenül beleszállt Lattmann Tamás Magyar Péterbe

2024. március 16. 18:25

„Trágyadomb aljáról előmászó apró ganajtúróbogárhoz” hasonlította Varga Judit exférjét.

2024. március 16. 18:25
null

Nyitókép: Magyar Péter Facebook-oldala

Ahogy korábbi cikkünkben már beszámoltunk róla, a március 15-én hivatalosan is politikai pályára lépő Magyar Péter előszeretettel kommentelget neki nem tetsző újságírók, közéleti szereplők közösségi oldalára. 

Ezt is ajánljuk a témában

Legújabb „áldozata” Lattmann Tamás volt, akinek szerinte nemzetközi jogász létére „szövegértési problémái” akadnak. A durván személyeskedő reakció nem sokáig váratott magára: „Azért azt talán rögzítsük: amikor a gazda komolyan azt hiszi, hogy a kertjében a tárgyadomb aljáról előmászó apró ganajtúróbogár fog tisztaságot és rendet teremteni, akkor ott az igazi gond nem a bogárral van. Na, és akkor most jöhet a szokásos sipákolás, ne féljetek...” – olvasható Lattmann Tamás Magyar Pétert gyalázó bejegyzésében.

 

Összesen 98 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-76
2024. április 28. 00:21
🍓 ️ ­A­ ­d­ö­g­­­ö­s­ ­l­á­­n­y­­o­­­k­­ ­­­v­­­á­­­r­­­n­­­a­­k­­ ­­r­­á­­­d­ 👉 𝗪­­­𝗪­­­𝗪­.­­­𝗖­𝗨­𝗠𝟰­­.­𝗙­𝗨­­­𝗡
SA001
2024. március 17. 11:31
Egyébként ki a f..szom ez a gyógyegér?
masikhozzaszolo
2024. március 17. 11:15
Inverz lepke. Lehet, hogy tévedek, de ugye van az a kifejezés, hogy a lány és a kiskutya hasonló. Van a gátolt harapás. A lány is vágyik arra, hogy szép formás melle legyen, kivánja megfogni minél több érdeklődő, de ténylegesen ne fogja meg senki ám!
Csomorkany
2024. március 17. 09:21
Úgy tűnik, elgurult a gyógyszer...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!