Vicces videóval szúrt oda a baloldalnak Orbán Viktor

2024. február 02. 09:45

A videóban éles kontrasztba állítja a miniszterelnök saját tevékenységet a baloldal megnyilvánulásaival.

2024. február 02. 09:45
ORBÁN Viktor

A Mandiner csütörtökön beszámolt róla, hogy mind a 27 vezető megállapodott egy további 50 milliárd eurós támogatási csomagról Ukrajnának az uniós költségvetésen belül.

Ma reggel kaptunk egy ajánlatot, és végül kitárgyaltunk egy ellenőrző mechanizmust, amely garantálja a pénzek ésszerű felhasználást. És garanciát kaptunk arra, hogy Magyarország pénze nem kerülhet Ukrajnába. Hosszú tárgyalás után ezt az ajánlatot elfogadtuk” 

– jelentette ki Orbán Viktor a közösségi oldalán megjelent videóban.

Kiharcoltuk! A magyarok pénzét nem adhatják Ukrajnának!”

– írta később a magyar miniszterelnök.

Orbán Viktor a legújabb TikTok-videójában meglehetősen viccesen szúrt oda a baloldalnak. A videóban éles kontrasztba állítja saját tevékenységet a baloldal megnyilvánulásaival.

Viktor, amikor nemzeti érdekekért kell megküzdeni. Eközben a baloldal a nemzeti érdekekről”

– ez a felirat szerepel a videóban, majd azt láthatjuk, ahogy egy kutya folyamatosan bólogat.

A szellemes videót itt tudja megtekinteni:

***

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

Összesen 60 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lajoss
2024. február 04. 07:21
Borzalom,amit a csüngőhasú előad…🤮🤮🤮
kunfia1
2024. február 02. 20:35
bogdan5-aki-vigan-jatszott-mig-elevenen-egtek-az-oroszok 2024. február 02. 11:56 "én láttam is, hogy a 20 milliárd euróra rá van írva ez a magyaroké és mellette egy nagy lófasz van rajzolva" Ezek szerint Orbán nevére szignálták?
KBA98
2024. február 02. 17:06
Cuki és okos!
blackorion93
2024. február 02. 12:18 Szerkesztve
A tik-tok minden média tartalom legmélyebb bugyrában fortyog, a 10 éves gyermeken undorral száján törölte le a telefonjáról. Meg kérdezte tőlem, miért szeretik ezt az emberek: -Azért , mert ezek a pár másodperces videók úgy működnek, mint a mosópor reklámok, vagy virális mém videók... Nem kell elemezni, vagy megérteni a tartalmát, mert annyira direkt és csekély, hogy az bárkinek érthető, még annak is aki nem jár/járt iskolába. (nyilván nem mondom neki, hogy a debileknek) Persze vannak kivételek, mint minden platformon, de én inkább nem merülnék a pöcegödörbe mondván: hátha van az alján egy kétszázas. Ezek a videók , töltse fel azt Orbán vagy a Gyurcsány, fent említett debileknek szólnak és ők imádják. Akinek az a média fogyasztási igénye, hogy valami kamu realityt, sztárba-sztárt, vagy mónika-showt megnézzen, hogy még jobban kiégesse agyát, annak ez valóban "szellemes". mindenki másnak marad a szekunder szégyenérzet.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!