Néhány idióta arról dumál meg ír, hogy a Heti Hetesbe politikai alapon, baloldali beállítottságú szereplőket válogattak

2024. január 14. 16:58

Idióta barmok! Akkor én hogy kerültem oda, kereszttel a nyakamban?

2024. január 14. 16:58
null
Havas Henrik
Havas Henrik
Facebook

Meghalt Ónodi György, akiről egészen mostanáig úgy tudtam, hogy ő a Heti Hetes producere volt, most meg azt olvasom, hogy ő volt a műsor főszerkesztője. Az én számomra ő egy mindenes volt. Nem vagyok egy érzelgős típus, de tényleg meghatott, mennyire figyelt ránk, szereplőkre. Ami engem illet, számontartotta, hogy néhány kaviáros szendvicset félre kell nekem tenni. 

Ezt is ajánljuk a témában

Adás előtt egy órával már várt minket egy szobában, soha, semmi nem hiányzott, mindenki megkapta a kedvenc üdítőjét, de a szalagfüggöny mögött ott volt a whiskey-s üveg is. 40 éve vagyok a pályán, de ő volt az egyetlen producer, aki a műsor után azonnal fizetett. Éppen most, amikor meghalt, néhány idióta arról dumál meg ír, hogy a Heti Hetesbe politikai alapon, baloldali beállítottságú szereplőket válogattak. Idióta barmok! Akkor én hogy kerültem oda, kereszttel a nyakamban, nyíltan felvállalt Antall-szimpatizánsként?  

Szóval, meghalt az Ónodi Gyuri. Róla még azért annyit el kell árulnom, hogy miután megszűnt a műsor és leégett a lakása, akkor derült ki, hogy ő az egyetlen televíziós producer, aki nem gazdagodott meg. A mai világban nyilván körberöhögnék. Egyébként a Heti Hetest próbálták utánozni Fidesz-kedvenc, tehetségtelen figurák, de nem sikerült nekik. Talán, ha Ónodi Gyurira bízták volna, lett volna valami esélyük.”

Nyitókép: Havas Henrik/Youtube/ATV 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 118 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
blanconegro
2024. február 05. 10:47
Bayor néha nem tudott megszólalni, jó pénzért. Az az üveg gyorsan ürülni kezdett.
moricka13-3
2024. január 16. 09:21
Nagy tévedésben a mára már naponta százszor - ezerszer körberöhögött, nagyképű idióta barom Havas Tanár Úr, hogy egyfolytában csak arról dumál meg ír, mintha még most is nyomna a latba az a sok sületlenség, amit összehord!
Nimril
2024. január 16. 00:56
„Ami engem illet, számontartotta, hogy néhány kaviáros szendvicset félre kell nekem tenni.” „[...] de a szalagfüggöny mögött ott volt a whiskey-s üveg is. ” ,Kell még mondanom valamit Ildikó? :D
ami személyes
2024. január 15. 19:12
"a nyakamban, nyíltan felvállalt Antall-szimpatizánsként? " Hogy nem szakad rád az ég. Én ugyan sosem foglalkoztam Önnel ,de még a 90-es évek elején láttam egy Antallal folytatott beszélgetését . Azt kéne most bejátszani .
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!