Szellő István fia az RTL oldalán zúzta porrá apja tekintélyét

2024. március 23. 17:33

Ilyen, amikor szembe jön a valóság.

2024. március 23. 17:33
null
Csépányi Balázs
Csépányi Balázs
Magyar Nemzet

Nyitókép: Szellő István Facebook oldala

 

„Vannak olyan pillanatok az életben, amikor egy nem várt fordulat bizony jókora kalamajkát okoz, egyfajta zavart az éterben. Köztudott, hogy az RTL Híradó folyamatosan a kormányoldal lejáratásán dolgozik, nap mint nap az ellenzék témáit, véleményét mutatja be. Ennek az erősen részrehajló híradónak az egyik alakja Szellő István. A műsorvezető számos esetben bizonyította, hogy nem véletlenül ő az egyik arca a műsornak. Még 2022-ben, a kampány során azon élcelődött, hogy a konkurens tévécsatorna, a TV2 népszerű műsorvezetői szavazásra és közös kiállásra buzdítottak a béke mellett, nem rejtve véka alá azt sem, hogy a kormányoldalt fogják támogatni szavazatukkal a közelgő választáson. Marsi Anikótól Istenes Lászlóig, Szebeni Istvántól Gönczi Gáborig mind hitet tettek Orbán Viktor politikája mellett, és ezt büszkén merték vállalni.

Na ez kiverte a biztosítékot Szellőnél, és kikérte magának azzal a megmosolyogtató mondattal: – Újságíró vagyok, nem propagandista. De volt, hogy a vármegyéken viccelődött, gúnyt űzve a nemzeti oldalból.

A Mandiner szúrta ki, hogy Szellő István és Ádám nevű 22 éves fia közösen adott interjút az Rtl.hu-nak. A beszélgetésben Szellő Ádám elmondta, hogy 2021-ben a Kaliforniai Állami Egyetemen kezdte meg a tanulmányait, később azonban úgy döntött, visszatér Magyarországra. El is mondta, hogy miért”:

„Nagyon szerettem kint lenni. Viszont úgy gondoltam, hogy talán az egyetemen nem tanítanak annyit vagy tanítanak úgy, ahogy azt én elképzeltem, ezért úgy gondoltam, hogy inkább itthon folytatom tovább a tanulmányaimat.”

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 63 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
starmind
2024. március 25. 01:48
Nem tanítanak semmit az amerikai egyetemeken. Kapcsolatok építése folyik és bizniszelés.
Reszelő Aladár
2024. március 24. 22:05
Vagy csak drága volt, vagy csak a gyerek nem woke kompatibilis. Ami Kaliforniában lassan már ott tart, hogy lehet zibu, harcias ateista és hangosan gyűlölhet minden konzervatív értéket, de ha fehér, akkor nem maradhat.
agglomeracioskarrieristaadocsalopolgar
2024. március 24. 20:05
Duma ellenére sajnos az összes komcsi geci itt csal adót, itt él, itt érzi jól magát és nagyon jól megélnek rohadt sokan az orbánozásból.
Aerion
2024. március 24. 18:20
Nem is olyan könnyű megfogalmazni, mi az, egészen pontosan milyen ÉRZÉS is az, amit a moslék irányában egy normális EMBER érezhet. A g y ű l öl e t és a h a r a g az nem, NEM elégséges kifejezés erre. A közelében sincs.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!