Második világháborús szovjet hídromboló légibombát találtak Csepelen

2024. január 12. 12:23

Bólyi Bálint törzsőrmester tájékoztatása szerint a bomba hatástalanítást nem igényel.

2024. január 12. 12:23

Mederkotrás közben egy második világháborús 250 kilogrammos szovjet hídromboló légibombát találtak a csepeli szabadkikötőben pénteken – közölte a Magyar Honvédség 1. Tűzszerész és Folyamőr Ezred kommunikációs altisztje az MTI-vel.

Bólyi Bálint törzsőrmester tájékoztatása szerint a bomba hatástalanítást nem igényel, és szállítható állapotú, kiemelését megkezdik a tűzszerészek.

A munka idejére az érintett területet – az öblöt és partján a szervizutakat – a rendőrség 150 méteres körben lezárja – tette hozzá.

(MTI)

***

A nyitókép illusztráció. Fotó: Facebook

Összesen 10 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kovács Ubul
2024. január 12. 13:51
A fideszmuszka történelemszemlélet alapján ez ukrán bomba.
Aerion
2024. január 12. 13:48
Ugandai Bubu Az igazi rombolóbombákat a moszkoviták a fidesznyikek fejébe telepítették. Trianon mérgével együtt pusztít. -------------------- És miért érdekelne minket azok nyamvadék fostos kis élete, akiket trianon mérge éltet? : D
Aerion
2024. január 12. 13:47
A moslék mindent elkövet annak érdekében, hogy frissítsük a hazánkban szétszórt orosz robbanóeszközök mennyiségét. De nem igazán sikerül nekik. : )
Ugandai Bubu
2024. január 12. 13:21
Az igazi rombolóbombákat a moszkoviták a fidesznyikek fejébe telepítették. Trianon mérgével együtt pusztít.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!