Márki-Zay kampányfőnöke: Tisztelem Orbán Viktort (VIDEÓ)

2024. január 29. 09:46

„De cserébe én is elvárom, hogy engem és ezt a pártot is tiszteljék” – fogalmazott Szalma Botond.

2024. január 29. 09:46

Ahogy arról a Mandiner is beszámolt korábban, Márki-Zay Péter, a Mindenki Magyarországa Néppárt elnöke egy egykori KDNP-s politikust, Szalma Botondot kérte fel kampányfőnöknek.

Szalma azóta munkához is látott. Legutóbb egy sajtótájékoztatón arra igyekezett választ adni, hogy támogat-e a Mindenki Magyarországa fideszes jelöltet. Illetve, hogy hány EP képviselővel lenne elégedett a párt.

Kiderült, hogy február 17-én lesz egy kongresszusok, ahol ismertetik majd a pontos EP-listájukat is. A kampányfőnök kijelentette a potenciális brüsszeli képviseletük kapcsán, hogy

 aki kimegy, annak az országot kell képviselnie, nem a pártot. 

(...) Fideszessel is össze kell fogni”.

Majd azzal folytatta, hogy „a mi ars poeticánk már teljesen más. Nekünk nem megölni kell a másikat, együtt kell működni. S nekem nem kell egyetértenem Orbán Viktorral. Tisztelem Orbán Viktort. Tisztelem az összes párttagot és szavazót, és mindenkit.

De cserébe én is elvárom, hogy engem is tiszteljenek.

Illetve ezt a pártot, ezt a csoportot, ezt »a családot” is tiszteljék”.

„Végre működjünk együtt az országért!”

Gondolatmenetét azzal zárta, hogy „végre működjünk együtt az országért, mert csak állandóan veszekszünk. Állandóan kiabálunk a másikra. Ebben a szerencsétlen országban soha nem lesz rend. 

Ez a tízmillió ember békére, nyugalomra, rendre vágyik. 

Ezt kell megadni neki” – jelentette ki Szalma Botond.

A felvételt alább tekintheti meg:

Mint ismert, Szalma Botond egykor a KDNP-ben csinált politikai karriert. A budapesti elnöki tisztségig is eljutott, illetve éveken át önkormányzati képviselőként is tevékenykedett Újpesten, azonban egy belső konfliktus miatt kezdeményezték a pártból való kizárását, amely rövid időn belül az ellenzéki térfélre sodorta őt.

***

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Képernyőfotó

Összesen 20 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
makapaka2
2024. február 27. 18:32
MZP SEMMI OKOT nem adott arra, hogy tiszteljék. Az ördög segítségét is igénybe véve akar hatalmat szerezni, sokat hazudott, egyik nap mondott valamit, azt a következő nap letagadta, vérig sértett embereket: nőket, vidékieket, Fidesz szavazókat. Nem egyszer az akasztás lehetőségével fenyegetőzött, szolgai módon megtenne mindent , amit az EU követel tőlünk, A képességei önmagában nem tennék alkalmassá komoly, az ország érdekében végzett feladat elvégzésére .SZÓVAL A TISZTELETET KI KELL ÉRDEMELNI, amihez először is jellemes, gerinces embernek kellene lenni!
euphorbiapulcherrima
2024. február 15. 12:16
Ez is vót már minden, csak akasztott ember nem...
sciohyper
2024. február 15. 10:42
akkor ez egy "fordított", Paulusból lett Saulus...persze, biztos nem "recipbroki" főkommentelő!!!
KBA98
2024. január 29. 17:40
..és te ki vagy ?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!