Kiszólt a gödörből

2024. január 18. 18:14

Szánalmasnak nevezte közösségi oldalán Navracsics Tibort az évekkel ezelőtti önjelölt miniszterelnök-jelölt, Lattmann Tamás.

2024. január 18. 18:14
Pilhál György
Pilhál György
Magyar Nemzet

„Azon akadt fenn az alkalmi illemtanár, hogy a közigazgatási és területfejlesztési miniszter a minap arra kérte Miskolc polgármesterét, az ellenzéki pártok által támogatott, független Veres Pált, brüsszeli kapcsolatai révén támogassa az Erasmus- és Horizont programok újraindítását. (Ismeretes, az Európai Bizottság tavaly januárban bejelentette, kizárja az alapítványi modellre váltó magyar egyetemeket az Erasmus- és Horizont programjaiból, mert a kuratóriumok működését az uniós szabályokkal összeférhetetlennek tartja.) Nos, ezen a kérésen kapta fel a vizet Lattmann Tamás nemzetközi jogász és illemkódex-szakember:

»Ez az ürge egyre szánalmasabb. Mi lesz a következő? Levelet ír Sorosnak, hogy ne támadja már Magyarországot? Tényleg ott tartunk, hogy elhiszik maguknak a saját ócska hazugságaikat?«

Ahhoz, hogy megértsük e lattmanni indulatot, valószínűleg egy rövid időre magunknak is Lattmanná kellene válnunk.

Olyan egyirányú, begyepesedett emberré, akiben fel sem vetődik, hogy a magyar diákok érdekei akár fontosabbak is lehetnek a mindennapos pártpolitikánál.”

Fotó: MTI/Marjai János

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 8 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
alexandrosz-2
2024. január 20. 14:10
Navracsicska egy bukott komisszár, ráadásul hazug geci is. Egy ígérete sem teljesült, ügy kellene valagba rugni, hogy brüsszelig repüljön. Végleg.
ekeke1
2024. január 19. 15:48
A vén hóhért érdekli ez a Lattmann. Annál inkább viszont az a tény hogy Navracsics tényleg egy szánalmas puhapöcs, aki hiába ült évekig Brüsszelben, nem volt képes megtanulni a jourova,hahn,reynders-félékkel hiába tárgyalsz akár évekig, ezek csak az erőszakos zsarolásból értenek.
syphax-2
2024. január 19. 06:11
Ez a latman-balfasz tudálékos lúzerállat. Járatja a piszkos liberálgenyós buzi pofáját mint a KACSASEGGIT. HÁT CSAK HADD' POFÁZZON. LESZARJUK.
lefty67
2024. január 18. 22:34
Lattmann a belpesti Bartus!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!