Kétségbeesetten követeli a közös listát az MSZP

2024. január 24. 11:39

Tüttő Kata szerint az EP-választáson is együtt kellene indulnia az ellenzéknek.

2024. január 24. 11:39

Miután az MSZP bejelentette, hogy az ellenzéki közös lista kikényszerítése érdekében százezer aláírást akar összegyűjteni március 15-ig, Tüttő Kata, a párt főpolgármester-helyettese (és európai parlamenti listavezetője) az ATV-ben kardoskodott a baloldali összefogás mellett. Tüttő szerint az új budapesti választási rendszer matematikailag is azt mutatja, hogy 

az egyetlen racionális megoldás az ellenzék számára a közös listán való indulás.

Minden választó egyben akar minket látni – szögezte el sz MSZP-s politikus, aki szerint ez működött is 2019-ben, amikor megnyerték Budapestet és számos nagyvárost, és „mutattak egy másik utat Magyarországnak”.

A főpolgármester-helyettes gyakorlatilag minden kérdésre azt mantrázta, hogy ő mindent elkövet az ellenzéki együttműködés létrehozásáért, mert ez az egyetlen esélyük. 

Sőt, Tüttő szerint az EP-választáson is együtt kellene indulniuk.

A teljes adást itt nézheti meg:

Nyitókép: YouTube/ATV

 

Összesen 73 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
hátakkor
2024. január 24. 18:35
Teljes marhaság..
Ehetős Odó
2024. január 24. 18:16
Hát álljon össze a Maszop a Párbeszéddel! Egyszer már bevált nekik! Most biztosan összejönne így akár 3% is!
Dunhill67
2024. január 24. 17:41
"Miután az MSZP bejelentette, hogy az ellenzéki közös lista kikényszerítése érdekében százezer aláírást akar összegyűjteni"...hogy mi..mivan:-DD...kiktől akarja "kikényszeríteni" ez a rüfke és mit is?....biztos csak én nem értem
fatman
2024. január 24. 17:01
továrisü konyec! :)))
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!