Itt a végeredmény: erre mutatott rá a nemzeti konzultáció!

2024. január 30. 22:43

Fontos kérdésekről mondhatták el a véleményüket a magyarok.

2024. január 30. 22:43

A nemzeti konzultáció eredményeinek összesítése alapján világosan látszik, hogy a magyar emberek kiálltak hazánk szuverenitása mellett, és elsöprő többségük mondott nemet arra, hogy az életünket alapvetően befolyásoló kérdésekben mások döntsenek helyettünk – jelent meg Magyarország Kormányának honlapján.

Az eredmények alapján több mint másfél millióan gondolják úgy, hogy továbbra is fenn kell tartani a rezsitámogatást, azaz a magyar családok energiaszámláinak havi átlagos 181 ezer forinttal való csökkentését.

A közel 300 ezer családot és 30 ezer vállalkozást támogató kamatstop 2024-re való kiterjesztésével szintén másfél milliónál többen értenek egyet, ugyanúgy, mint a gyermekvédelmi szabályozás tovább szigorításával, valamint a magyar gazdák melletti kiállással és a magyar mezőgazdaság GMO-mentességének biztosításával.

Ezt is ajánljuk a témában

A válaszaikat visszaküldők közül másfél milliónál is több magyar utasította el a migránsgettók hazai létrehozásának elképzelését, illetve tette le a voksát amellett, hogy fegyverszállítás helyett tűzszünetre és békére van szükség Ukrajnában.

Egyetértés mutatkozik abban is, hogy ne fizessünk többet Ukrajna támogatására, amíg a nekünk járó pénzt nem kaptuk meg, illetve a magyarok azt sem gondolják, hogy adottak a feltételek Ukrajna teljes jogú uniós tagságához.

Nagymértékű támogatás olvasható ki az adatokból a magyar politikában való külföldi befolyásszerzés ellen fellépés mellett, illetve közel másfél millióan támogatták az extraprofitadó fenntartását, valamint azt is, hogy a terrorfenyegetettség miatt Brüsszel fejezze be a palesztin szervezetek támogatását.

Fotó: Kisbenedek Attila/AFP

Összesen 80 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
falcatus-2
2024. január 31. 12:20 Szerkesztve
files32 2024. január 31. 07:18 "Az évekig túlárazott gázárra érted, mert még mindig a gazdádék tartoznak az embereknek...." Erre az évekig túlárazott gázárra tetszettek Brüsszelben is görcsölni, hogy azonnal szüntessük meg a GÁZÁRTÁMOGATÁST???? Drága Ildikó még jó, hogy ennyi"fileszűvel" van tele a karámotok padlása.
falcatus-2
2024. január 31. 12:11 Szerkesztve
II.baljoska61falcatus-2 2024. január 31. 07:10 Azért az látható, hogy fingod sincs semmiről. A köbméterenki 1000 forintos árat rögzítette a kormány. Ehhez méri a 181 ezres hazugságot. Csakhogy ennyibe kettő hétig került a beszerzési ár. Azután rohamosan csökkenésnek indult . Ma már alig hetede ennek..." Ehhez a köbméteres szamárságokhoz valami konkrét tényeket, ha lehetne? Nem lehet, mert hazugság, de azért próbálkozzon a matekpéldával, mert kiváló akrobata mutatvány lenne a próbálkozás is. 3./mennyi a rég nem aktuális horror ár ? 4./ mióta gondolja úgy, hogy már nem aktuális, pontosabban mióta nem aktuális ? 5./ Kend tényleg egy nagy Bakker, de szerintem tegnap is az volt, és holnapután is az Nos?
Grogu
2024. január 31. 10:12
Tehát a 448,4 millió lakosú EU-ban 1,5 millió ember megmondja a tutit és majd akkor a maradék 447 millió ettől nagyon megijed...Nagyszerű terv, bravó!:) (Egyébként hogyhogy csak 98% lett a végeredmény? Azt a maradék 2%-t jó lenne kivizsgálni!)
lauderstenonis-2
2024. január 31. 09:58
A dolgozó nép 98%-ban felsorakozott a Párt irányvonala mellett!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!