Gálvölgyi súlyos titkot árult el, újabb baloldali kamuról hullott le az álarc

2024. január 09. 16:09

Lelepleződött a Heti hetes.

2024. január 09. 16:09
Csépányi Balázs
Csépányi Balázs
Magyar Nemzet

„Az én ismertségi körömben is nagyon sokan voltak olyan emberek, szép számmal, akik azt mondták amikor elkezdődött ez a műsor, hogy nagyon poénos, jópofa, persze egy kicsit politizál, de nem részrehajló, hiszen a szereplői független művészek, nem elkötelezettek egyik oldal felé sem.

Hiába mondtam akkor nekik, hogy ne dőljetek be, egy jól kitervelt baloldali szemfényvesztés áldozatai vagytok. Hiszen rendkívül jól felépítették azt a hamis képet, hogy Hernádi Judittól Verebesen át egészen Gálvölgyiig nem elkötelezettek politikailag, csak viccesen kimondják a véleményüket.

Azt, hogy ezek a vélemények tudatosan, jól megtervezetten, mindig, kivétel nélkül a jobboldal ellen szóltak nem vette észre az emberek jelentős része. Úgy gondolták, hogy ez a valóság. Átverték őket, tudatosan Orbán Viktort és a Fideszt állítottak be minden rossz okozójának. Ehhez asszisztált a teljes szereplőgárda. Gálvölgyi úgy fogalmazott, nem mondták meg nekik, hogy mit mondjanak, hát persze, hiszen pontosan, tudatosan, ideológiai alapon voltak kiválasztva erre a szerepre.

A színész azt is elmesélte, hogy van politikai szimpátiája, és ezt sose tagadta, a nézeteit pedig megtartotta magának. Ez a Heti hetesben nem nagyon sikerült, elég, ha bármelyik neten fellelhető adásba belepillantunk.

Ennek fényében kár azon siránkozni, hogy a jobboldali érzelműek megbélyegezték, ez nem is csoda, hiszen ez a műsor nagyon nagy károkat okozott.”

***

Ezt is ajánljuk a témában

***

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: MTVA / Hagyaték: Keleti Éva

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 44 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zavulon
2024. január 13. 23:02
Kár érte, kiváló ügynök volt.
Roland Deschain
2024. január 11. 10:11
Az megvan, mikor a "mélyen tisztelt művész úr"- nem tudom, hol- azt mondta, hogy börtönbe záratná az összes embert, aki Nagy-Magyarország matricát ragaszt az autójára? Na ennyire független a Jancsi. Egyáltalán nem (szélső)balos gondolkodás.Á nem, dehogy...
voltospultos-2
2024. január 10. 15:30
Valameddig néztem. Aztán Jucus elkezdte felolvasni a neki címzett fikázó leveleket. Teljesen hihető volt, hogy bárki erre ádoz pénzt, energiát.
syphax-2
2024. január 10. 14:34
Csodabogár vagyok. Merthogy jómagam a Heti hetes c. szennyműsor EGY(!!!), AZAZ EGYETLENEGY ADÁSÁT SEM(!!!) LÁTTAM--na'on hosszú fennállása és regnálása ellenére sem-- noha az akkori munkahelyeimen a munkatársaim 99.9%-a SZINTE REMEGŐ KÉJJEL VÁRTA A HÉTVÉGÉKET, amikor ez az okádék volt. Ráadásul a rákövetkező hétfőn szinte másról sem beszéltek csak arról, hogy milyen "jókat" mondott a Fajkasházy meg a Verebes meg a Hernádi Jucus..és még a faszom hogy kimindenki....aki menő balliblófasz...Úgy hogy én---Istennek legyen hála--elkerültem 100%-ig ezt a mocskot, s a lefviccesebb a számomra az, hogy ezt amit most itt "coming out"-oltam a hetihetesben, ill-ből való áldásos kimaradásomról NEM HISZI EL NEKEM SENKI...PEDIG TELJESEN IGAZ.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!