Elege lett a Momentumnak: petíciót indít a párt a Budapest-bérlet megvédéséért

2024. január 09. 13:39

„A kormánynak egyetlen célja van: ellehetetleníteni Budapest működését, megkeseríteni közel 3 millió ember életét” – írták közleményükben.

2024. január 09. 13:39

„Aki rövidlátó politikai célok alapján zsarolja a Fővárost és rombolja a közösségi közlekedés használhatóságát, az nem csak a budapestiek, hanem az agglomerációban élők ellen is dolgozik” – írta a Momentum keddi közleménye.

Ezt is ajánljuk a témában

„Miközben a közösségi közlekedés működtetése egyre több pénzébe, tavaly több, mint 200 milliárd forintjába kerül a Fővárosnak, a Kormány folyamatosan vonul ki a közösségi közlekedés finanszírozásából: a korábbi éves 32 milliárdos normatíva helyett egy ideje már csak évi 12 milliárd forintot ad, de

az idei évben már ezt a 12 milliárdot sem akarja kifizetni a Lázár János vezette minisztérium.

Ezzel párhuzamosan több pénz kérnek a Volán és a romló színvonalú HÉV és MÁV járatok üzemeltetéséért. Ez zsarolás” – írták.

„A kormánynak egyetlen célja van: ellehetetleníteni Budapest működését, megkeseríteni közel 3 millió ember életét” – erre a megállapításra jutott a párt a közlemény végén. A helyzetre való tekintettel petíciót indított a Momentum a Budapest-bérlet megvédéséért.

***

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Fekete-Győr András Facebook-oldala

Összesen 124 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
lefty67
2024. január 09. 22:40
Ja a románok meg románkodjanak!
lefty67
2024. január 09. 22:39
Milyen 3 millió? Az agglomerációból bejáróknak nem változik semmi! A Budapesten belül vonatozóknak meg van más alternatíva! Lépjünk már túl a "minden legyen jó és ingyen" proli hozzáálláson! Mióta 9500ft a bp- bérlet? Segítek, több mint 10 éve és legyen jó még repülőre is Ferihegyig!
ptrfarkas43
2024. január 09. 21:16
Lehet egy nullával több??
Titi
2024. január 09. 19:33
Ez a tehetségtelen, aljas, semmirekellő báb addig jár a kútra, amíg összetörik. Nem sok választja el ettől az állapottól ezt a sunyi, zsaroló, hazudozó majmot. Feji a kormányt az adófizetők pénzéért, közben két kézzel szórja a pestiekét a sehonnai fletó semmirevaló embereinek. A momosok, a kis kommunista, liberális, szúnyogcsődör ivadékok toppantottak is, összevonták a szemöldöküket? Huh, rettenetesen megijedt mindenki. Az egész ország haptákba vágta magát, úgy várja a sok kínján nőtt, parazita utasításait. Bele sem merek gondolni, mi lesz, ha nem teljesülnek a követeléseik. Kő kövön nem marad az országban.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!