Végre megjött nekem!

2023. december 01. 16:36

A postaköltség redukálása érdekében egyazon borítékban levél érkezett a miniszterelnöktől is.

2023. december 01. 16:36
Arató András
Arató András
Klubrádió

„Ez a csúcsmű a jó és a rossz örök harcát mutatja be. Van a Brüsszel nevű Lucifer, aki színről színre bűnbe csábítja az olvasót, ám a katasztrófa bizton elkerülhető, mert a legváratlanabb pillanatban, de mindig időben ott terem a legkisebb testvér, a makulátlan – semmi homoszex –, és megvéd mindenkit, mint Timur és csapata – azt is, aki akarja, azt is, aki még nem ismerte fel, mi a jó neki.

A Szerző nagykorúnak tekinti a közönséget, mert minduntalan, azaz tizenegyszer kérdezi meg tőle: Ön mit gondol erről?

Nem tegezi le, mint holmi IKEA, hanem tisztelettel önözi. Intellektuális segítséget is nyújt a népnek, sőt, szabad választási lehetőséget kínál fel: pontosan kettőből kell beikszelni a helyes feleletet. Vagy ezt gondolod, vagy azt. Ennél több variáció már tapintatlanság lenne, még ha bátran feltételezhetjük is, a válaszadásra jogosultak tisztában vannak minden szó jelentésével, amelyek közül a szuverenitás, az extraprofit az ő adójával, a migránsgettó, a génmódosítás minden átlagos család konyhájában nap mint nap terítékre kerül vacsora közben.

Az alkotás 11 fejezetes, de tartalmaz egy szimfóniát is, mert Ukrajna 4 tételben üti fel a fejét. Oroszország ezúttal nem szerepel, valószínűleg kerüli a feltűnést.

Ezekben a nehéz időkben, amikor infláció sújtja hazánkat az elhibázott brüsszeli szankciók következtében, a szép kivitelezés mellett ügyeltek a tervezők a rájuk oly jellemző takarékosságra is, ezért kétoldalas nyomtatás mellett döntöttek. Nem sikerült a szabványos A4 formátumba beszorítani a szöveget, merő tapintatból, nehogy a túl apró betűk elolvasása idősebb honfitársaink számára nehézséget okozzanak.

A postaköltség redukálása érdekében egyazon borítékban levél érkezett a miniszterelnöktől is.

Ebben ugyan van egy sikertelen hadakozás az egyes és a többes szám használatával – »Brüsszel most újabb veszélyes tervekkel állt elő. Korlátozni akarják hazánk szuverenitását, stb.«, ám ezt a kis malőrt szépen kompenzálja Gyurcsány nevének az említése, továbbá a káoszé, ami a világban ma van.

Van még egy lap az envelopban, amelyiken kéri Magyarország Kormánya, hogy maradjunk kapcsolatban. Itt azonban nem kínál föl alternatív megoldást…”

***

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 56 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Krupp Skya
2024. február 12. 20:53
Anyádnak kellett volna megjönni, az eszének, hogy elkapartasson.
megtat
2023. december 03. 17:17
Ilyen szar, gondolattalan poszt megírására még egy ilyen tetű fazon ideje is túl drága!
Zolt
2023. december 03. 16:41
Talán inkább egy gesztus,hogy emberszámba veszi az embereket,nem úgy mint más part csinálta. Illetve talán egy felmérés is,hogy maradjon ennél a politikánál,vagy változtasson. Ettől független bárkinek lehet más véleménye,de a rövid tömör valóság kb. ez hisz bárkik tehetnek bàrhova x et. Ha igény van gyermek félrenevelésére a más identitású emberekkel eggyütélésére oda lell tenni az x et.Ha tàmogatni kell ukrajnát,oda kell tenni az x et. Ebből a tömérdek pénzből már ütős védelmet tudott volna az eu felállítani,hogy meg tudja védeni magát. Igy meg enélkül valami szerencsétlen nyúlnak néz ki...Aki fegyvert küld az mind háborús bűnösnek számit elvileg. Közben megerősödhetett volna az eu..lett volna 5 éven belül elég védelmi eszköz,ha jól viselkedik ukrajna...(jogilag,kisebbség pl.) Szerintem
Csubszi
2023. december 03. 11:56
Arató András, Arató Gergely, csupa agyhalott antizseni!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!