„A kormány mindenkit arra bíztat, hogy mondja el véleményét” – pénteken kezdődik a nemzeti konzultáció (VIDEÓ)

2023. november 16. 17:30

Szentkirályi Alexandra arról is beszámolt, hogy milyen témák kerülnek terítékre.

2023. november 16. 17:30
SZENTKIRÁLYI Alexandra

Pénteken kezdik kézbesíteni a kérdőíveket, ezzel pedig megkezdődik a nemzeti konzultáció – jelentette be a kormányszóvivő a Facebook-oldalára feltöltött videójában csütörtökön.

Szentkirályi Alexandra közölte, hogy a konzultáció során minden magyar ember elmondhatja a véleményét azokról a kérdésekről, amelyek alapvetően befolyásolják Magyarország gazdaságát és biztonságát.

Mint a kormányszóvivő fogalmazott, a konzultáció azért fontos, mert az elmúlt időszakban „sok vitánk alakult ki Brüsszellel”.

Hozzátette, hogy a kormány tiltakozása ellenére egyre több pénzt követelnek Magyarországtól az orosz-ukrán háború finanszírozására, „migránsgettókat” hoznának létre, illetve eltöröltetnék a rezsitámogatást, a kamatstopot és az extraprofitadót, valamint folyamatosan támadják a gyermekvédelmi törvényt is.

A kormány mindenkit arra bíztat, hogy mondja el véleményét

– hangsúlyozta. Közölte, hogy a konzultációs kérdőíveket karácsonyig minden háztartásba kézbesítik, azokat 2024. január 10-ig lehet visszaküldeni és a későbbiekben internetes kitöltésre is lesz lehetőség. „Álljunk ki közösen Magyarország szuverenitása mellett!” – hangoztatta Facebook-videójában Szentkirályi Alexandra.

(MTI)

A felvételt itt tudják megtekinteni:

Nyitókép: MTI/Soós Lajos

 

Összesen 18 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
csurkista-2
2023. december 14. 12:16
Postán nem jött, online nem lehet kitölteni. Mi ez szabotázs ? Miért is P belügyminiszter ?
Palatin
2023. november 21. 13:32
Will Brüssel Migranten ansiedeln? JA. Will Brüssel der Ukraine mehr Geld geben? JA. Will Brüssel der Ukraine mehr Waffen geben? JA. Will Brüssel das Kinderschutzgesetz abschaffen? JA. Will Brüssel die Versorgungssubventionen abschaffen? JA. Will Brüssel die Zinsobergrenze abschaffen? JA. Will Brüssel die Extragewinnsteuer in Ungarn abschaffen? JA. Wollen sie mit Geldern aus Brüssel und dem Ausland Einfluss auf die ungarische Politik nehmen? JA. Will Brüssel gentechnisch verändertes ukrainisches Getreide zulassen? JA. Es ist absolut logisch und berechtigt, die Ungarn zu fragen, ob sie das auch wollen.
Kerezs
2023. november 19. 14:48
A nemzeti konzultációban( ebben sem) nem kötelező részt venni. 2026- ban olyan kormányt lehet választani amilyet akarunk. Szerencsére az utóbbi időkben olyat akartak a választók, mint a mostani. Nem csak akkor van demokrácia, ha én nyerek. Én is kiböjtöltem Ferit. ( 2 gyerek, munkanélküliség réme, ingatlanadóval való napi fenyegetettség, az EON-nak bezzeg 8 % garantált nyereség)
Akitlosz
2023. november 18. 22:00
"Brüsszel" a kormány véleménye. Ez az akció csupán szemfényvesztő propaganda, nem ellenőrzi az Országos Választási Bizottság, sem senki. Az eredménynek semmilyen jogi következménye, ereje nincsen. A Fidesz uralma 17 éve alatt még egyetlen nem általa kezdeményezett népszavazást sem engedett megtartani. Még az olimpiáról sem, amiről pedig addig "nemzeti konszenzust" hazudozott össze. Népszavazási kezdeményezés volt több száz. Hiába konzultálták meg, hogy a válaszolók 97%-a ellenzi az EU szankciós politikáját, akkor is megszavazta azt a fő narancssárga az összes érvényben lévő szankciót és még hergeltette is az országot ezzel óriásplakátokon. Képmutató unionista társaság. Megmondta Kohán bértollnok az országnak az unióban a helye és punktum. Ő kivel konzultált? A néppel ugyan nem.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!