Remélem, ez csak egy vicc. Bár még annak is durva lenne

2023. december 21. 08:47

Így kell ostobaságból és kicsinyességből kicseszni sok százezer budapesti és környékbeli emberrel.

2023. december 21. 08:47
null
Karácsony Gergely
Karácsony Gergely
Facebook

„A BKK-bérlet hosszú évek óta minden közösségi közlekedési járműre érvényes Budapesten. Pofonegyszerű az egész: az emberek a fővárosi és az állami szolgáltatásokat is használhatják, a cégek meg osztoznak a bérletekből származó bevételen. Mindenki jól jár.

Na, márciustól a kormány szerint ez nem így lesz. Azt tervezik, hogy a jövőben külön bérletet kell venni az állami MÁV, HÉV és Volánbusz járatokra Budapesten belül is.

Ezt is ajánljuk a témában

Bravó. Így kell ostobaságból és kicsinyességből kicseszni sok százezer budapesti és környékbeli emberrel. Mindenki tudja, hogy ennek pont az ellenkezőjét kellene csinálni: a budapesti és az agglomerációs közösségi közlekedés sokkal szorosabb összekapcsolására lenne szükség. Közös bérlet, egységes utastájékoztatás és összehangolt szolgáltatások helyett azonban járatritkítások, áremelések, visszafejlesztések történnek az állami vonalakon. 

Maradt még néhány nap, hogy a kormány elfelejtse ezt a badarságot, és visszatérjünk a közös Budapest-bérlet fenntartását szolgáló megállapodáshoz.”

Nyitóképünk illusztráció. Fotó: MTVA/Bizományosi: Jászai Csaba
 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 131 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
VL60
2023. december 23. 13:25
A gejgő mindig magából indul ki.
zavulon
2023. december 23. 11:39
Te vagy aki felrúgta a megállapodást Gejgő!
julcsi-66
2023. december 22. 23:21
Nem lehet bíróság elé vinni és beperelni az ilyet mert anyagi csődbe vitte a fővárost, s még a városházát is el akarták adni? Remélem nem választják meg újra, nagyon sok kárt okozott már eddig is.
jostothu
2023. december 22. 22:11
Mégis mit képzel ez a szarházi? Mikor takarítják ezt a kártékony pojácát már végre el!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!