Karácsony Gergely 2 milliárd 175 millió forinttal tartozik a Budapest-bérlet fenntartásáért

2023. december 21. 16:18

Talán ha nem osztották volna szét a budapestiek pénzét a haverok között és vitték volna csődbe a fővárost, akkor most lenne miből kifizetni a számlát.

2023. december 21. 16:18
Fidesz Budapest
Fidesz Budapest
Facebook

„Aki nem fizet, annál előbb utóbb kikapcsolják a szolgáltatást, legyen az gáz-, villany- vagy internetszámla. Ez így működik a világon mindenhol! Karácsony Gergely 2 milliárd 175 millió forinttal tartozik a Budapest-bérlet fenntartásáért, vagyis azért, hogy a fővárosiak a HÉV-vonalakat, valamint az agglomerációs buszjáratokat is igénybe vehetik BKK bérlettel! Talán ha nem osztották volna szét a budapestiek pénzét a haverok között és vitték volna csődbe a fővárost, akkor most lenne miből kifizetni a számlát és nem a budapestieken kéne elverni a port! Még egy feladat, amit Karácsony Gergely nem tudott elvégezni, de a kormányra mutogatás továbbra is jól megy neki.”

Kapcsolódó vélemény

undefined

Karácsony Gergely

Facebook

Idézőjel

Így kell ostobaságból és kicsinyességből kicseszni sok százezer budapesti és környékbeli emberrel.

Nyitókép: Facebook

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 53 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lajoss
2023. december 23. 17:36
A kormányzati elvonásokról számokban…esetleg… Hitvány állampárt. 🤮
2023. december 23. 15:09 Szerkesztve
A tolvaj Orbán évente tartozik 2000 milliárddal Budapestnek, Berlinhez képest ennyivel többet sikkaszt el a geci a budapestiek pénzéből. Karácsony allítsa le a döbrögi lakosztályának fűtését, ha nem fizet, és még arcoskodik is.
FeketeFehér
2023. december 22. 14:43
A Budapestet sújtó kormányzati elvonások nagyságrendekkel hajadják meg ezt a vitatott 2 milliárdot.
llnnhegyi
2023. december 22. 10:19
Karácsony Gergely megroggyant főpolgármester 58 milliárd szociális adót nem fizetett be!! A bíróság véglegesen elmarasztalta. Hazug, tolvaj csaló, akárcsak Donáth apuka.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!