Egy doboz cigarettáért és 3000 forintért rabolta ki saját kerekesszékben ülő anyját egy kunszentmiklósi nő

2023. december 12. 09:06

Édesanyja megpróbálta megakadályozni, mindkét kezét bedugta a kabátjának zsebébe, de a lánya a kezeit is megrángatta.

2023. december 12. 09:06

Az ügyészség közleménye szerint minősített rablás bűntette miatt emeltek vádat egy nővel szemben, aki mindössze 3000 forintért és egy doboz cigarettáért a nyílt utcán rabolta ki a saját, járásképtelen édesanyját – írta meg a hvg.

A vádlott 2023. április 19-én délután odalépett a kunszentmiklósi lakóháza előtt, kerekesszékes édesanyjához, és megrángatta a rajta lévő kabátot, hogy elvehesse a készpénzt. 

Édesanyja megpróbálta megakadályozni, mindkét zsebét bedugta a kabátjának zsebébe de a lánya a kezeit is megrángatta. A lánya megcsavarta a bal kezének kisujját, így ki tudta venni a 3000 forintot és a cigit. A vádlott az elvett pénzből még több cigarettát vásárolt.

Az ügyészség a nőt a bűncselekmény elhárítására fogyatékosságánál fogva korlátozottan képes személy sérelmére elkövetett rablás bűntettével vádolja, 

ezért vele szemben fegyházbüntetés kiszabását indítványozza.

***

Nyitókép: Pixabay

 

Összesen 7 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
dorkoka
2024. február 06. 21:28
Az semmi én 1500 Forintért!!! Gyurcsányra szavazok, Cseh Katka hazafi. Karácsony az szakember!
alexandrosz-2
2023. december 12. 12:51
Cigány ribanc. Kap majd az elvált baszatlan zsidó kommunista bírónőtől egy ejnyebejnyét és ott folytatja, ahol abba se hagyta.
Csomorkany
2023. december 12. 11:40
Hát, ez így, ahogy a cikkben le van írva, egy csúnya családi veszekedésnek tűnik. Emiatt évekkel megmázsálni az egyik felet? Remélem, vagy a rendőrség tud még valamit, amit az újságíró nem írt le, vagy a bíróság őrzi meg a realitásérzékét.
thorin-2
2023. december 12. 10:22
azt miért kell kiemelni, hogy saját kerekesszék volt, nem pedig valaki másé?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!