A Partizán beleszállt Donáth Annába: „Ez nem stratégia, hanem vakság” (VIDEÓ)

2023. december 17. 13:40

Ruff Bálint szerint „akkor lenne érdemes beleállni a DK-ba”, ha kampányszerűen tudna erre építeni a Momentum, valamint lenne tartalma.

2023. december 17. 13:40
null

Donáth aktivitása már késő, mire ő visszatért a politikába, már le voltak osztva a lapok” – jelentette ki Ruff Bálint a Partizán Vétó című műsorában, amelyben Botka László tanácsadója Gulyás Mártonnal és Schultz Nórával beszélgetett a 2023-as év kiemelt belpolitikai eseményeiről, így a Momentum EP-képviselőjének hirtelen megvilágosodásáról.

Ruff szerint Momentum esetében nincs olyan ember az országban, aki tudja azt, hogy mit szeretne csinálni a lila párt. A politológus kiemelte: az elmúlt egy évben számos népszavazási kezdeményezésük volt a liberálisoknak, de ezek közül mindegyik érdektelenségbe fulladt. Úgy tűnik, mintha a Momentumba lenne valaki, aki ül egy szobába, bedob ötleteket, 

ezeket pedig valaki végrehajtja, de közben senki nem tudja ezekről, hogy mit is akarnak – példálózott Ruff.

Hozzátette: a Momentumnak az a tragédiája, amit Donáth Anna meg is érzett, hogy a szavazóik elkezdtek elpárologni, nem csak a Kutyapárthoz, hanem Vona Gáborhoz és a Mi Hazánk irányába is. Ruff szerint azonban 

Donáth aktivitása már késő, mire ő visszatért a politikába, már le voltak osztva a lapok. 

Schultz szerint a DK-val történő tengelyakasztás csak látszólagos, ( ráadásul a pártban sincs többségben az álláspont– a szerk.) ugyanis ehhez nem elég egy publicisztika, ezt valós lépéseknek kellene követnie. Szerinte „akkor lenne érdemes beleállni a DK-ba”, ha kampányszerűen tudnak erre építeni, valamint lenne tartalma. Ha nincs egy stratégia, csak hirtelen felindulásból elkövetett publicisztika, akkor az nem stratégia, hanem vakság – jelentette ki Ruff Bálint.

Ezt is ajánljuk a témában

 A beszélgetést az alábbiakban tekintheti meg:

***

Nyitókép: Facebook

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 46 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
makapaka2
2024. január 04. 18:11
Mindenkinek jobb lenne ha Donáth A. a gyerekét nevelné, és nem politizálna.Bemutatkozott ugyanolyan hazaárulóként az EP-ben, mint nagyapja szovjet csicskásként annak idején..A Momentum egyébként egy identitás nélküli, hazug párt.
dios1968
2023. december 17. 21:05
Ja ezek nem látnak csak néznek mint az ökör
almasigergo
2023. december 17. 18:46 Szerkesztve
Lassan mindenkinek leesik, hogy ezek ott a balon folyamatosan saját magukat is megmarják… Kétségbeesett bohóckodás, ami ott megy, de nagyon jól is van ez így: tudjuk folytatni, amiket elkezdtünk és a munka gyümölcse be is érik. Nem beszélve a következő húsz év kétharmados (négyötödös lassan) győzelmeiről.
faramuci
2023. december 17. 18:23
Ez nem hír!! Ha úgy szólna hogy a partizáNOK beleszálltak....na az más😋😄
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!