Titánok harca: Curtis beszólt a „mocskosfideszező” Krúbinak

2023. november 11. 19:17

Szerinte szar.

2023. november 11. 19:17

A Péntek Esti Partizán című műsorban vendégeskedett Curtis, aki az adásban elmondta véleményét Győzikéről, beszélt a drogfüggőségéről és kifejtette álláspontját zenésztársáról, Krúbiról is.

Kérdésre elmondta, nem hallgatja az előadót és nem is szereti. Arra, hogy ez miért van így, ezt válaszolta:

„Azért mert szar”.

Itt tekinthetik meg a részletet:

Nyitókép: MTI/Vasvári Tamás

 

Összesen 43 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ToIeranciaterror
2023. november 12. 19:48
Ballibnek lenni szégyen.
rocktoberi-2
2023. november 12. 14:47
Egyiknek se hallottam soha egy számát se de úgy sejtem, hogy nem vesztettem sokat.
GrumpyGerald
2023. november 12. 13:54
Csaxólok, egyszer nyaraláskor nem messze volt egy Curtis koncert, én fogtam a fejem, bakker egész este ezt KELL hallgatnom még csukott ablaknál is, akkor reggelre 2 szóra szűkül a szókincsem....! Erre bazmeg olyan zenét nyomott, hogy kimentünk az uccára táncolni. Komoly előítéleteim voltak, Majka másodhegedűseként a Mesteréről ítélve azt hittem, valami ruppótlan szar zenét fog tolni a tag. Hát, úgy lőttem mellé, hogy ha mondjuk Kúrbi -10, Ganxta 0, akkor Curtis 10...
Teréz Pitykéz
2023. november 12. 09:52
ki ez a krubi? Gondolom valami színvonaltalan gagyit alkot ami jó a baloldalnak, és csak az Orbán gyalázásával tudja csak magára felhívni a figyelmet a sötétzöld kommunista ballib oldalon, mivel tehetségtelen …
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!