MSZP-közeli médiumhoz került Tóta W. Árpád és Stumpf András

2023. november 08. 16:47

Gulyás Balázs műsorvezető egy új stúdióhelyszínről jelentkezett.

2023. november 08. 16:47

A Média1 értesülései szerint nem az immár Gattyán György nevéhez köthető Frisshíreken lesznek láthatók a Szabadsajtó Klub című műsor új évadának epizódjai.

Mint írták, a műsor Facebook-oldalán vették észre, hogy megjelent egy fotó, amihez kísérőszövegként azt írták, „erre szokták azt írni a marketingesek, hogy 

»valami készül«”.

A fotón pedig Gulyás Balázs, a közéleti műsor műsorvezetője látható egy új stúdióhelyszínen.

Több érdemi részlet ugyan egyelőre még nem jelent meg, de a Media1 megtudta, hogy a Szabadsajtó Klub november 17-én új évaddal jelentkezik, az MSZP-közeli  HírKlikk.hu portálhoz tartozó KlikkTV YouTube felületén. 

A lap azt is megjegyezte, hogy ezen a csatornán mostanában több más új műsor is indult. Például idén augusztus végén Lampé Ágnes műsora, a Puccs.

A Média1 úgy tudja, hogy

az új évad alapcsapata Gulyás Balázs műsorvezetőn kívül Stumpf Andrásból, Tóta W. Árpádból és Tompos Ádámból áll majd.

Emellett nem hivatalos forrásból úgy értesültek, 

lesz még egy meglepetésszereplő is.

Mint ismert, a Szabadsajtó Klub első két évada a Jobbikhoz közeli N1Tv-n volt látható, majd 2022 őszén az eleinte Márki-Zay Péterhez közeli Frisshirek.hu-ra költözött, és ott ment végig a harmadik széria. 

Nyitókép: Szabadsajtó Klub Facebook-oldala

 

Összesen 101 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Skywalker_bp
2023. november 12. 00:33
Na, látom kezdődik a karaktergyilkolászás a Mandineres propaganda pitbulloknál. Kezd egyre népszerűbbé és olvasottabbá válni a Válasz Online, emiatt próbáljátok Stumpf-ot összemosni a balosokkal? Nem fog sikerülni. Mert Stumpf András az egyik legtökösebb és legintelligensebb konzervatív újságíró ma Magyarországon. Teljesen értem a Mandi irigységét. Valós oka van. Hajrá Stumpf András!
B_kanya
2023. november 09. 10:58
"Tommaso 2023. november 08. 20:48 Szijjártó Péter: "Svédország felvételével a hazánk biztonságát szavatoló NATO jelentősen erősödne, és ezt nagyon nem szeretnénk. Sem mi, sem az oroszok" Így hazudik a hohol szakmunkás tomika.
B_kanya
2023. november 09. 10:57
"Lakat1983 2023. november 08. 23:09 Hehehe, Stumpf a jól megérdemelt helyén, a sittlerakó, a szardomb, a fostenger közepén. Gratulálunk ehhez a lineáris egyedfejlődéshez!!!" Hja, jól sikerült a pénzfeldobás....
baronet
2023. november 09. 09:33
Érdektelenek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!