Higgadtan a nemzeti konzultációról

2023. november 29. 11:38

Nyilvánvaló: Brüsszelben változásra van szükség ahhoz, hogy hazánk továbbra is meg tudja tartani önrendelkezését.

2023. november 29. 11:38
Nagy János
Nagy János
Facebook

„Szuverenitás vagy behódolás? Nemzetállamok Európája vagy Európai Egyesült Államok? Keresztény Európa vagy szocialista kontinens

Nagy csaták előtt áll a magyar kormány, hazánkat célkeresztbe vették a brüsszeli bürokraták. Támadnak mindent, amit sok év alatt közösen felépítettünk.

Eltörölnék a rezsicsökkentést, a kamatstopot és az extraprofit adót, a génmódosított ukrán gabona behozatalával tönkretennék a magyar gazdákat, és utasítanának bennünket a migránsgettók építésére. Brüsszel durván beleavatkozna Magyarország belső rendjébe, ezáltal egyértelműen sérti a magyar szuverenitást.

A magyar kormány immáron tizenhárom éve tudhatja maga mögött a magyar emberek támogatását.

A vélemények összegyűjtésének pedig egyik leghatékonyabb eszköze a nemzeti konzultáció. A Brüsszellel vívott csatában különösen fontos, hogy mindenki számára ismert legyen, mi is a magyarok véleménye.

Az Európai Unió létrejöttekor az alapító atyák két célt határoztak meg. Az egyik a béke volt, a másik pedig a jólét. Ugyanakkor azt tapasztaljuk, hogy jelenleg a brüsszeli bürokraták nem a béke és a versenyképes gazdaság megteremtéséért dolgoznak. Ők ugyanis a tűzszünet előmozdítása helyett az európai emberek pénzével és nyugati fegyverekkel támogatják Ukrajnát, amivel csak meghosszabbítják a szenvedéseket. Ráadásul az elhibázott szankciók miatt egyre lassul a gazdasági növekedés is, miközben Magyarországtól rendre megtagadják az európai uniós fejlesztési pénzek folyósítását.

A félresikerült brüsszeli migrációs politika régóta fejtörést okoz Nyugat-Európának,

ezért Brüsszel szeretne minél gyorsabban pontot tenni a végére. Alig titkolt tervük az, hogy kötelező kvótákat határoznának meg, ami alapján migránsgettók jönnének létre hazánkban is. Mindenki el tudja képzelni, milyen következményei lennének ennek.

Ezek nagy horderejű kérdések, amelyek nagyban meg fogják határozni Magyarország jövőjét. A nemzeti konzultáció 11 kérdésében ezért kérjük ki a magyar emberek véleményét, hogy minél nagyobb erőt tudjunk felmutatni Brüsszelnek.

A kérdőívek postázása elindult, karácsonyig megérkezik mindenkihez. A nemzeti konzultáció elérhető online is, így internetes kitöltésre is lehetőség van. A kérdőívek feladási és az internetes kitöltési határideje 2024. január 10.

Nyilvánvaló: Brüsszelben változásra van szükség ahhoz, hogy hazánk továbbra is meg tudja tartani önrendelkezését.

Ehhez pedig hallatni kell a hangunkat, hogy mindenki tudja: mi nem táncolunk úgy, ahogy Brüsszel fütyül. Ha nem akarunk, akkor pedig nem táncolunk.

A szuverenitásunk megóvása érdekében ezért arra kérek mindenkit, töltse ki a kérdőívet. Védjük meg Magyarország szuverenitását!”

***

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: ATTILA KISBENEDEK / AFP

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 33 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
masikhozzaszolo
2023. november 29. 18:45
Mit tenne? Azt olvastam, 5x fordult a gép, aki felakart szállni, felszállhatott. Akit meg túszul ejtettek, ezért meg Szíjjártó szólt Katarnak, próbáljon segíteni. Majd nyilván lebótoljuk. És tudtommal izraeli AWACS szerű gép kutakodott fölöttünk Gyurcsány idején 2006-ban, nem mi kutakodtunk Izrael fölött. https://www.eszakhirnok.com/2013/09/23/rendrattak-2006-izraeli-katonak-voltak-az-azonosito-szam-nelkueli-rendrk/
Tommaso
2023. november 29. 18:33
Mit tenne Orbanisztan, ha a terroristák 200 magyar túszt ejtenének, köztük csecsemőket? Valószinűleg SEMMIT. Hiszen Orbán megmondta, neki legfontosabb A BÉKE. És mit tenne Magyarország, ha Románia megszállná és magához csatolná a Tiszántúlt? Valószinűleg semmit. Hiszen Orbán megmondta, nekim legfontosabb a BÉKE. Mert akkor honvédő katonák nem halnak meg.
FeketeFehér
2023. november 29. 17:38
Ja, elolvastam a facebook bejegyzést, de közben kétszer elaludtam. :)))
FeketeFehér
2023. november 29. 17:31
Nyilván minden fideszes politikus elmondja húszszor, hogy milyen remek ez a konzultáció. Csak unalmas ez a közhelyhalom.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!