Havas Henrik most épp azzal dicsekszik, hogy Kóka Jánossal helikopterezett

2023. november 10. 17:23

Még azt is megtudhatták az újságírótól a jelenlévők, hogy nézett ki Kóka János irodája.

2023. november 10. 17:23

Havas Henrik nemrég Dömsödi Gáborral ült le beszélgetni. Az egykori újságíró, oktató a megjelenteket többek között beavatta a mindennapjaiba, még egészségi állapotáról is beszélt.

Majd elárulta a jelenlévőknek, hogy ő készítette a legtöbb Playboy-nagyinterjút, és vele is készült egy nagy beszélgetés a magazinba. Sőt Havas arra is kitért, hogy egy alkalommal Kóka Jánossal , a Gyurcsány-kormány egykori gazdasági miniszterével helikopterezett, Paksra mentek az atomerőmű munkálatait ellenőrizni. Mint kiderült a valamikori tárcavezető irodája „érdekesen” festett, 

mivel minden sarkában vagy négy Gyurcsány-könyv volt.

Majd valamivel később egy katonasztori ismertetése során, Tardona települést említve összekeverte Jókai Mórt és Arany Jánost. Havas ugyanis azt mondta, hogy Tardonán Arany bujkált az 1848-49-es forradalom és szabadságharc leverése után, a valóságazonban az, hogy Jókai rejt menedéket Szilvásváradtól nem messze.

A teljes beszélgetést alább tekinthetik meg:

Nyitókép: Képernyőfotó

 

Összesen 32 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
files32
2023. november 11. 08:18
Szijjártó Péter örömmel jelentette be Kóka János közpénztámogatással épült magánkórházának fejlesztését
5m007h 0p3ra70r
2023. november 11. 08:04
Vagy csak a kókadt jancsijával helikopterezet a szerencsétlen.
Bell & Sebastian
2023. november 10. 22:46
Régi kérdésem, mi indokolja a Heti hetes csupa nagybetűs írásmódját az anglománián kívül? A buzik mind diszgráfiások is?
Bell & Sebastian
2023. november 10. 22:43
Kóka helikopterét egy évig Bajnai használta elnök-kiráj korában. És Kóka volt az, aki elkísérte a Fidesz delegációt az Emirátusokba magángépet venni, mert nem értettek hozzá.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!