DK-s polgármester ellen tüntettek Budapesten

2023. november 20. 13:54

Megunták a lakók, hogy a Szaniszló Sándor vezette önkormányzat nem tesz semmit az utcájukat elárasztó autók ügyében, forgalomlassító demonstrációval válaszoltak.

2023. november 20. 13:54
null

Félpályás útlezárással tüntettek Szaniszló Sándor DK-s polgármester ellen a XVIII. kerületben – derült ki Banga Zoltán LMP-s politikus Facebook-bejegyzéséből. A Dráva utca lakói azután döntöttek az előre bejelentett forgalomlassító demonstráció mellett, hogy

bár az utcában áthaladó autók mennyisége megkeseríti az életüket, a Szaniszló Sándor vezette testület eddig nem reagált érdemben a panaszukra, a civilek pedig megelégelték, hogy nem számíthatnak az önkormányzatra.

Az ott élőket korábban azzal nyugtatták, hogy csupán az Üllői út felújítása miatt erősödött meg a forgalom, ám a lakossági fórumon a többség egyetértett: akik a felújítás alatt rájöttek, hogy erre gyorsabban jutnak el a céljukhoz, azok az út átadása után is ezt az útvonalat használják majd. Az utcában egyébként óvoda is található, ráadásul végig jobbkezes, ennek ellenére sokan száguldoznak rajta.

„A kertváros folyamatos beépítésének egyenes következménye, hogy a forgalom egy része a fő utakról a mellékutcákba terelődik át. Persze lehetne tenni ellene, vannak ötletek, megoldások, de nincs politikai akarat. Több, mint száz aláírás és a képviselői javaslatom sem volt elég, hogy meghallják a civilek kérését"írta közösségi oldalán Nagy Károly, a Civil18 frakcióvezetője, Szent Imre-kertváros önkormányzati képviselője.

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Banga Zoltán hivatalos Facebook-oldala

Összesen 23 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Tommaso
2023. november 20. 19:37
Vajon kik ezek a Félnótás Fideszes Férgek, aki tüntetnek egy polgármester ellen, de az egész fővárost kifosztó, és lehetetlen helyzetbe hozó kormány ellen egy szavuk sincs? Egy biztos, nem olyan emberek, akiket érdekel a városuk sorsa. Akkor pedig csak megvezetett állampárti szimpatizánsok lehetnek.
Tommaso
2023. november 20. 19:36
Ha a magyar emberek annyira elégedetlenek lennének a városvezetéssel, mint ahogy a rezsim elfogult hivei állitják = szvsz HAZUDJÁK, akkor Karácsony Gergelynek hogy-hogy nincs is FIDESZES kihivója??? Sőt még jelentkező sem akadt.
Tommaso
2023. november 20. 19:35
hahota még nem ismeri fel a fidezses töóüntetőket, pedig nem oly nehéz ha-ha-ha a FIDESZ NEM KÖVETKEZETES, igaz, soha nem is volt az. Egyszer kisebb forgalmat követelnek, máskor meg szeretnék vissza a korábbi nagy forgalmat. Ha van rajta sapka, ha nincs, támadják a városvezetést. Csaxólok, hogy nincs értelme, nincs értelmük, mert Bp-en NINCS is FIDESZES ELLENJELÖLT. Elégedjenek meg azokkal a szerencsétlen kistelepülésekkel, ahol a közpénzlopásból meggazdagodott, helyi Fideszes Döbrögi az egyetlen munkaadó, s igy zsarolhatja az ott lakókat, akik nem választhatnak szabadon.
Kotucso
2023. november 20. 18:16
Nem most kell demonstrálni, hanem megfelelő időben jó helyre húzni az ikszet. Nem olyan bonyolult ez.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!