Szikora Róbert: „Anno a Hungária is jelenséggé vált és most ez van Azahriah-val is”

2023. október 25. 09:45

Az énekes azt is elárulta, hogy mi a legnagyobb hasonlóság köztük.

2023. október 25. 09:45

A Mandiner csütörtökön beszámolt róla, hogy Zámbó Jimmy középső fia, Szebasztián úgy véli: van hasonlóság Azahriah és édesapja karrierje között. „Látok párhuzamot a karrierjük között: Apu is ugyanazt élhette át, mint most Azahriah” – mondta Szebasztián.

Szikora Róbert pedig arról beszélt, hogy a Hungária és a jelenlegi népszerű előadók mennyire hasonlítanak egymásra. „Azahriah és a Hungária története nagyon hasonló,

hiszen a sok-sok előadóból a közönség emelte ki őt is és minket is.

Nem lehet tudni, hogy miért vagy mi a titok, egyszerűen csak megtörtént. Anno a Hungária is jelenséggé vált és most ez van Azahariah-val is” – árulta el az Indexnek az énekes.

***

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Mandiner / Földházi Árpád

Összesen 25 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Tarpibp
2024. április 04. 08:54
Kimész spanyolországba és szépen hallani fogod, mit másolt le ez a bohóc. Eltelt sok hónap a nagy jegyvásárlási láz óta és szinte semmi sincs róla csak az, hogy erősen kezdte nyomni a baloldali szlogeneket.
machet
2023. október 28. 16:45
Robi a te világod más, te túlzottan jóhiszemű vagy ehhez.Ez a "sztárépítés" mesterséges,politikailag manipulált.Résen kell lenni.
orokkuruc-2
2023. október 26. 02:32
a fiatal zenész három teltházas koncertet ad jövőre .. Azokat a jegyeket már megvették? Azaz kifizették és 5 hónapon át dédelgetik, mert annyi idő alatt biztos nem történik semmi?
KBA98
2023. október 25. 16:46
A Hungáriát nem hasonlítsd össze ezzel f kalappal!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!