Részvétét fejezte ki az izraeli áldozatok családjának a korábban zsidókat listázni akaró Gyöngyösi Márton

2023. október 09. 17:45

„Nincs olyan politikai helyzet, nincs olyan évszázados sérelem, amely ezt igazolja” – fogalmazott most a politikus.

2023. október 09. 17:45
Gyöngyösi Márton, Széder-est, Jobbik

A Jobbik – Konzervatívok elnöke közösségi oldalán szólalt meg az Izraelben történt terrortámadás kapcsán. Gyöngyösi Márton posztjában felszólított, hogy „imádkozzunk a Szentföldért!”, majd hangsúlyozta, hogy „fegyvertelen civilek halomra lövöldözésére, gyermekek és nők elrablására nincs mentség. Nincs olyan politikai helyzet, nincs olyan évszázados sérelem, amely ezt igazolja”.

A politikus úgy folytatta: 

ezekben az órákban egyértelmű, hogy Izrael, az izraeli emberek, és a Hámász terrorista akciójának áldozatai mellett kell állnunk.”

 

Ahogy korábban a Mandiner is megírta, Gyöngyösi Márton a múltban máshogy viszonyult Izraelhez és az izraeli emberekhez, mint mostani posztjában. Egy 2012-es parlamenti felszólalásában például nemzetbiztonsági kockázatnak nevezte a zsidó származású embereket. Gyöngyösi akkor így fogalmazott: 

az itt élő, és különösen a magyar Országgyűlésben és a magyar kormányban hány olyan zsidó származású ember van, aki bizonyos nemzetbiztonsági kockázatot jelent Magyarország számára”.

A Jobbik elnökéről készült portrénkat itt érheti el:

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

 

 

Összesen 27 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
makapaka2
2023. október 10. 14:45
Gyöngyösi HITELTELEN ember.
alexandrosz-2
2023. október 10. 05:39
Van az a pénz, amiert megéri a gojnak lemenni kutyába a zsido gazdái lábát nyalva. A mandineresek is ezt teszik, meg a nernyik banda élükön a köpcös gecivel. Hirtelen háborúpártiak lettek. No persze a csicska azt teszi, amit a gazdája parancsol.
blanconegro
2023. október 10. 02:19
Na, húzz a hazug kurva anyádba te rohadék!
sober
2023. október 09. 20:50
a családja, hogy tudja elviselni ezt az elvtelen patkányt? most komolyan...! rengeteg hernyó politikus van, de ez a görény a fő patkány!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!