Felrobbant egy trafóház a Jászságban

2023. október 05. 17:13

Több településen is áramszünet volt.

2023. október 05. 17:13
felrobbant trafóház, Jászság

A Jászság több településén megszakadt az áramellátás, mert a Jászberény és Jászárokszállás közötti trafóállomás vélhetően felrobbant – közölte Facebook-oldalán Pócs János. A környéken több településen áramszünet volt, és az internetszolgáltatás is akadozott. Személyi sérülés nem történt.

A helyi szolgáltató, a PR-TELECOM Zrt. szintén Facebook-oldalán közölte a hírt, miszerint Jászberény nagy részén és a környező településeken is áramszünet van, ami érinti jászberényi elosztóközpontjukat is. A cég azt írta a közösségi oldalán, hogy az áramszünet miatt hosszabb-rövidebb időre a tévé, az internet és a telefonszolgáltatás szünetel.

Nyitókép: Pócs János/Facebook

 

Összesen 5 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jajdejónekünk
2023. október 05. 21:17
Pútyin
Silcon
2023. október 05. 20:15
Nem az épület robbant fel, hanem valamelyik készülék. Maga a transzformátor sem robban max. kigyullad, olajtöltésű. Az átvezető szigetelői viszont tudnak durranni, mint minden olyan eszköz, amelyek porcelán szigetelővel vannak burkolva, nagyfeszültségű áram- és feszültségváltók, megszakítók.
need-info
2023. október 05. 17:46
A trafó nem tréfa...
Unknown
2023. október 05. 17:23
Itt vannak az ukránok?!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!