Kiderült, mekkora kárpótlást kapnak a Vodafone ügyfelei

2024. január 05. 17:15

Kedden a Vodafone TV szolgáltatások helyreállítási ideje közel 24 órára nyúlt.

2024. január 05. 17:15
null

Mint ismert, a Vodafone Magyarország ügyfelei január 2-án áramszünet miatt rövid kimaradást tapasztalhattak a szolgáltatások működésében. A forgalom átirányításának ideje alatt a szolgáltatások az ország több pontján nem voltak elérhetőek. A szolgáltató az Economx megkeresésre válaszolt néhány fontos kérdésre.

A Vodafone Magyarország sajtóosztályán elmondták, hogy a Magyar Telekom Cloud & DataCenterben (Dataplex) bekövetkezett váratlan áramkimaradás miatt a bérelt infrastruktúrán nyújtott szolgáltatási területeken 

a Vodafone TV szolgáltatások helyreállítási ideje közel 24 órára nyúlt, 

amelynek oka a hirtelen áramkimaradás okozta, egymástól függetlenül jelentkező hibák feltárása és megoldása volt.

A január 2-3. közötti időszakban a Vodafone TV szolgáltatásban bekövetkezett szolgáltatáskimaradás kompenzációjaként a Vodafone Magyarország az érintett ügyfelek januári havidíjából 

1000 Ft-ot jóváír, melyet a következő számlán érvényesít.

Nyitókép: MTI/EPA/Tolga Akmen

 

Összesen 20 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Mandiner444hu
2024. január 06. 08:59
Vodafone a legmegbízhatatlanabb szolgáltató
Nuttika
2024. január 05. 20:52
A telekom nem fog hasonlót meglépni? Ők csak olyat tudtak, hogy bekapcsoltak egy szolgáltatást, amit nem is lehetett igénybe venni, csak a díját vonták és hát benne volt a szerződésben, hogy problémáról az ügyfélnek kell szólnia, így az egy éves vonogatásból csak az utolsó havit írták jóvá. Még jó, hogy Apám nem is tudott a szerződésről, így nem tudta, hogy meg kéne reklamálni a szolgáltatást, amit meg se kapott... És mivel infláció követős szarjuk van, csak akkor tűnt fel neki, mikor tételesen átnézte a családi csomag minden elemét.
lájkbajnok
2024. január 05. 19:26
Akkor ezt a cehhet már a magyar emberek állják.
véna
2024. január 05. 19:21
Mandiner se volt 11-től 17-ig de még csak elnézést se kértek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!