Az ilyen szívózások alakították ki az immunitást

2023. október 05. 10:10

A kérdező indexes azóta telexes, a kérdést egy akadémikus-miniszterhez intézte, a kérdésben piszkált személy azóta Nobel-díjat kapott.

2023. október 05. 10:10
Krausz Ferenc, Nobel-díj, fizikus
Schiffer András
Schiffer András
Facebook

„Egyetlen idézet, amiben minden benne van arról, hogy miért hatástalan a 0-24-ben tolt korrupciózás a NER tizenharmadik évében. Nyilván nem azért, mert egyébként minden tisztán, átláthatóan és törvényesen zajlik Magyarországon. S nem azért, mert a magyar embereket amúgy ne érdekelné, ha a politikai hatalom éppen kisajátítja az ország javait.

Nem is azért, mert Mészáros Lőrinc tényleg tehetségesebb lenne, mint Zuckerberg. Az ilyen szívózások alakították ki az immunitást: »De ön az átvilágítással épp azt a Krausz Ferencet bízta meg, aki ezt a bizonyos 20 milliárdos molekulárisujjlenyomat-projektet javasolta. Ez teljesen hétköznapi logikával nézve is összeférhetetlen, és ezt kifogásolják a most távozott tanácsadó testületi tagok is«. Az idézet 2019-es, a kérdező indexes azóta telexes, a kérdést egy akadémikus-miniszterhez intézte, a kérdésben piszkált személy azóta Nobel-díjat kapott.”

***

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: CHRISTOF STACHE / AFP

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 21 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Latrina
2023. október 07. 19:54
nem értem mi a probléma az újságíró kérdésével. Ha tudjuk hogy később Nobelt kap, akkor nem számít összeférhetetlennek a sztori? És így utólag azt sem értem hogy mi baja Sifiinek a fact checkekkel.
hidegveer
2023. október 06. 03:26
bravó András! tűpontos szúrás. mehet a bogár az üveg alá.
Hohokam
2023. október 05. 21:08
Remek. Schiffer remekül tudja leírni ennek a belterjes okoskodó balliberális társaságnak az mérhetetlenül arrogáns öntelt tudatlanságát, legyen az az angolul nem beszélő PhD-t nem szerző autót vezetni megtanulni nem tudó főpolgármester, a természettudományok halvány árnyékát sem értő firkászok vagy politikai aktivistáik. A megértés alapjaival sem boldogulnak, de már szilárd és megfellebbezhetetlen véleményük van. Undorító.
CsakOlvas
2023. október 05. 19:32
Amúgy, Sifi, teljesen világos a képlet: senki, ismétlem SENKI nem kerülhet valódi érdemei miatt vezető pozícióba jelenleg(és legalább harminc éve), ez a "másikoldali globalizmus elképzelés" veleje. Egységes, egysodratú, fogyasztásra - és ezáltal teljes kontrollálhatóságra - épülő, szép új világot szeretnének egyesek, és ebben a manőverben természetesen a "nemtelenség" is jelentős sarokkő. A "mioldalunki globalizmus" sarokeleme a szubszidiaritás, plusz a szükséges erőszak, pl. ha mondjuk a kokakóla nem akar felhagyni a környezetkárosító, ámde olcsó műanyag-palackozással. Röviden ennyi.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!