Szültél ma már? Szüjjé! Ha lehet egyszer, de jobb lenne, ha kétszer!

2023. szeptember 16. 07:35

Nem a katolicizmus a legnőgyűlölőbb vallás a képen megjelentek közül, hanem az ultraortodox fundamentalizmus!

2023. szeptember 16. 07:35
Perintfalvi Rita
Perintfalvi Rita
Facebook

„Kevesebb abszurdabb dolog van annál, mint amikor a több ezeréves nőelnyomó hagyománnyal rendelkező zsidó-keresztény egyházak 100%-ban férfi vezetői megjelennek egy demográfiai fórumon, hogy megkérdezzék a nőket, szültek-e ma már? Mert ha nem, akkor ejnye-bejnye, jobb lenne, ha nem ágálnának a teremtés rendje, az Isten akarata, meg a női princípium ellen és tennék végre a dolguk: Szüljenek unokákat Kövér Lászlónak! Meg a magyar nemzetnek, hiszen minden gyermek egy őrhely! Orbán Viktor ez utóbbi mondásáról nekem egy háborús plakát jutott az eszembe, ami egy szépséges csecsemőt ábrázolt és az volt rá írva: »Meg kell születnie, hogy hős lehessen!« Vagyis szüljél gyereket, hogy majd a halálba lehessen küldeni. Mi szerencsére még itt nem tartunk. Mégis ez a kép azt sugallja nekem, hogy a gyermek az állam és az egyházak tulajdona, nem a tiéd! Nekik kell a gyermeked, hogy befizesse az adóját, meg bedobja a perselypénzt. És legfőképpen azért, hogy ennek a tekintélyelvű, népbutító politikai és egyházi hatalomnak a kiszolgálója, csicskája legyen. Hogy itt maradjanak a nyakunkon, ha bírnak, örökre.

Na jó, lehet azért a jelenet groteszkségét még fokozni! Mégpedig azzal, amikor a szónok egy olyan férfi, aki egész életét cölibátusban éli és feltehetően az anyja volt az utolsó nő, akit közelről látott. Gyereke pedig max. titokban lehet. Azért ne felejtsük el, hogy világszerte vannak már alapítványok, amelyek a katolikus papok gyermekeit segítik! Tényleg azt gondolom, hogy a katolikus papok látens nőgyűlölete mögött az a tény húzódik, hogy nekik tilos vágyniuk a nőre, így inkább utálják. Nem feltétlenül érzelmet jelent ez, gyakran csak szimpla megvetést, vagy még inkább az alárendelés és a tökéletes kontroll vágyát. S hogy lehet egy nőt igazán béklyóba verni? Szülőgépet kell csinálni belőle! S akkor nem lesz ideje gondolkodni azon, hogy még akár belőle is lehetne szuverén ember. Vagy mondjuk egy lázadó. Egy harcos öntörvényű nő.

De azért Köves Slomót – a jó zsidót, vagy az Orbánnak tetsző zsidót, akit tömérdek pénzzel töm a magyar kormány – sem szeretném kihagyni az osztásból. Ugyanis nem a katolicizmus a legnőgyűlölőbb vallás a képen megjelentek közül, hanem az ultraortodox fundamentalizmus! Mindegy is, hogy zsidó vagy keresztény vagy éppen muszlim. A fundamentalisták minden vallásban jelen vannak, és a szent szövegeikre hivatkozva évszázadok, sőt évezredek óta mossák a nők agyát és elhitetik velük, hogy akkor jók és erényesek, ha kussolnak és a férfinak zokszó nélkül alárendelik magukat. Meg persze szülnek, ha lehet minden nap. Inkább kétszer, mint egyszer sem. És ha ez nem tetszik nekik vagy ez ellen háborognak, akkor bebizonyítják nekik, hogy Isten és a természet törvénye ellen lázadnak! Vagyis bűnösök és a pokolra fognak jutni. Már Pál apostol is megmondta a nőknek, hogy csak a gyermekszülés által üdvözülnek. Pedig Krisztus állítólag mindenkiért meghalt a kereszten. Na jó, egy ilyen apró kognitív disszonancia soha nem volt probléma.


Szóval így megy ez évszázadok, sőt évezredek óta. És ezek a férfiak most odaállnak a pódiumra, a nyomaték kedvéért feketébe öltözve mind, és 2023-ban Magyarországon tanúságot tesznek arról, hogy az összes egyház egy férfiuralmi szervezet, pont olyan, mint az orbáni diktatúra. Persze abban vannak női figurák is, mint például a „felhúzható-típus” a Novák Katalin, akivel ujjbábként játszadozik a vezír. De persze ő semmit nem tesz a nőkért. Soha. Legfeljebb csak azért, hogy szüljenek, ha lehet minden nap.

Így zárásként azt gondolom, hogy ez a kép mindennek a szimbóluma, ami el akarja taposni a szuverén és autonóm nőt. Sőt még a lehetőségét is, hogy ebben az országban létezzen olyan. Csak remélni tudom, hogy leányaink közül sokakat kiráz a hideg, amikor erre a fotóra néznek, mert rájönnek, milyen sorsot szánnak nekik!”

***

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép illusztráció. Fotó: Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 152 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
komor
2023. szeptember 25. 18:24
Kedves autonóm Rita! Viszonylag könnyű logikusan levezetni, hogy az emberi élet alapja, hogy a nők gyermeket szülnek e világra. Ha a nők most egyöntetűen ragaszkodnának ahhoz, hogy ők ezennel nem szülnek, akkor lenne még jó 70 évünk. Milyen csodás nyugalomban élhetnénk addig, semmi szülés utáni depresszió, gyerek cucc vásárlás és állandó kiadások. Helyette a legjobb éttermek, utazások, minőségi cuccok, jöhetne az autonóm, harcos, öntörvényű női élet! Semmi aggódás, no és milyen csodás is lenne, semmi gyerek zsivaj, ez lenne az igazi női sors, ha jól értelek. No és meg lenne oldva a szülő gépnek használt nők legfőbb gondja, hisz a patriarchátus elnyomó rendszerét fenntartó, a matriarchátust elnyomó fekete ruhás egyházfőket sem szülné meg egyetlen nő sem. Kimondani is milyen öröm lehet a drága feministáknak: így vagy úgy kipusztulnának a férfiuralom vezérei mind! Csak rá kell venni a lányokat, hogy ne szüljenek és legyenek autonómok és harcosak. Többek között úgy, ahogy te teszed.
Sulammit
2023. szeptember 22. 23:09
Dobrev Klárának is a szemébe mered mondani ezt a szemétséget amit itt összehordtál, te elmebeteg!? Tudod, ő még 43 évesen is szült. Vagy Gyurcsány haverodnak, akinek 5 gyereke van? Neked nincs gyereked és már nem is lesz, a szüleid hiába vártak legalább egy unokára. Sajnállak. Vagy inkább lesajnállak, te szegény.
Reszelő Aladár
2023. szeptember 19. 20:49
Rita tuduk, hogy a világ tökéletesen hely lenne férfiak nélkül. De ha nagy feminizmusban szemétre dobnád az összes nem fallosz alakú játékszeredet, akkor maradna bármi a fiókban/szekrényben? Amúgy igen, örülök, hogy a többi nőtársadat szülőgépnek nézed. Mondjuk nem tudom milyen gépek azok, ami életük során 10 gépből átlag 16 végterméket állítanak elő, de persze ha te mondod... Rugdosd csak az egyházat, rugdost a képviselőit, de ne feledd, hogy hogy egy olyan domináns vallás fogja még a te életed során elfoglalni a te általad irigyelt nyugatot, hogy agyon fognak tolerálni mindenkit, aki bepróbálkozik egy szivárványos burkával.
PeterWeber
2023. szeptember 19. 20:25
És te szültél már, te sz@rdarab? Remélem, nem - és nem is fogsz...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!