Schiffer a félmilliárdos botrányról: Szánalmas, amit Karácsonyék művelnek (Videó)

2023. szeptember 26. 08:30

A korábbi politikus szerint Márki-Zay legalább coming outolt.

2023. szeptember 26. 08:30

A Mandiner olvasói emlékezhetnek: „nem, nem számoltak el” – jelentette ki Ceglédi Zoltán politikai elemző az ATV ÖT című műsorának hétfői adásában a Karácsony Gergely mozgalmához érkezett félmilliárd forintos támogatás kapcsán. 

Ceglédi szerint ugyanis a sztori legnagyobb hazugsága, hogy elszámoltak, és „amit igazán meg kéne magyarázni elsőként, hogy „mi történt ezekkel a kivasalt pénzekkel utána? Mire költötték?”

Erről ide kattintva olvashat bővebben.

Ezt is ajánljuk a témában

Schiffer: Szánalmas, amit Karácsonyék művelnek

Az adás során egy másik vendég, Schiffer András ügyvéd is éles kritikával illette a baloldalt a kampányfinanszírozási botrány miatt. Mint a korábbi politikus felidézte: „Bocsánat! Az egészet azért tudjuk, mert Márki-Zay Péter volt szíves azt hiszem, pont ebben a stúdióban coming outolni, és ő büszkén beleállt abba, hogy igen, ők kaptak Amerikából támogatást. Mi ezzel a gond? Ez azt gondolom, hogy ez egy bizonyos szempontból respektálandó” – fogalmazott. Azonban hozzátette:

Az, amit Karácsony meg az egész holdudvara művel ebben az egész sztoriban, az meg szánalmas”

– húzta alá.

Az adás említett részletét itt nézheti vissza:

Nyitókép: Képkocka / YouTube-videó

 

Összesen 71 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lajoss
2023. szeptember 30. 09:11
Bandi milyen finnyás lett…miután lelépett a porondról…undorító.
Héja
2023. szeptember 29. 09:31
Egyetlen lényeges mondat hangzott el, az Schifferé. Miszerint a tengerentúli, bármiféle külföldi politikai elvárások teljesítése immorális. Nem mellesleg törvényeink szerint bűncselelekmény (éppúgy, ahogy az USA-ban).
falcatus-2
2023. szeptember 26. 17:10
Attipati: "...de azért elég szembetűnő, hogy itt anyagi érdekek vannak. " Kedvs Attipati, ez egy látványos nesze semmi fogd meg jól. Még annak is gyenge... sorry
pandalala
2023. szeptember 26. 13:21
Lehet Mása politika. :-D
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!