Csak olvassák és nézzék ezt a rohadékot

2023. szeptember 03. 16:53

Nincs mit mondani, és nem is kell.

2023. szeptember 03. 16:53
Bayer Zsolt
Bayer Zsolt
Badog.blogstar

„Nincs mit mondani, és nem is kell. Csak olvassák és nézzék ezt a rohadékot.

Márki-Zay Péter: Szégyelljék magukat a fideszes szavazók!

»Ha együtt nem sikerült leváltani a kormánypártokat, akkor később külön – külön biztosan nem fog sikerülni – mondta az ellenzéki összefogás egykori miniszterelnök-jelöltje. Márki-Zay Péter úgy véli tanult a tavalyi kudarcból, de a választók sértegetésével még mindig nem hagyott fel.

Ismételten a kormánypártok szavazóit kritizálta az ellenzék egykori miniszterelnök-jelöltje. Márki-Zay Péter véleménye az elmúlt egy évben nem változott. A tavalyi választási kampányában többször is butának és ostobának nevezte a fideszes szavazókat.

Legújabb interjújában pedig arra célozgatott: kocsmatöltelékek a Fidesz szavazói.

Az ellenzék egykori bukott miniszterelnök jelöltje arról is beszélt: többen voltak a kampányukban, akik árulók voltak és feltűnően nem tettek semmit azért, hogy megnyerjék a választásokat. Hozzátette azt is: szerint ő minden tőle telhetőt megtett a győzelemért.

Márki-Zay Péter szerint sokan vannak ebben az országban azok, akik őt támogatják, azonban azt hogy kik és hogy pontosan hányan vannak, nem tudta mondani.«”

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: AFP / Kisbenedek Attila

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 61 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Mich99
2023. szeptember 15. 13:42
Felmelegített moslék maki...
Lajoss
2023. szeptember 04. 19:05
Szopjanak a fidesz-szavazók,megérdemlik az iszonyatos inflációt,az üzemanyag-árakat,a 27%-os ÁFÁ-t, az útdíj-emeléseket…stb….
enes
2023. szeptember 04. 17:54
"...többen voltak a kampányukban, akik árulók voltak és feltűnően nem tettek semmit azért, hogy megnyerjék a választásokat..." -------------------------- Megnevezte már őket valahol?
Zolt
2023. szeptember 04. 15:49
"Márki-Zay Péter: Szégyelljék magukat a fideszes szavazók!" Vs Zolt:Szégyeljék magukat a buzipárti szavazók,a háború mellet szavazók migrncs imádó szavazók! Szerintem hülyeségeket én is tudok írni. Jó lenne ,ha valamelyik ellenzéki végre egy okosságot is büfögne,mert amit az euba és itt művelnek 0 értelmi színvonalnak felel meg.Irreális a gondolkódás móduk amit ráakarnak erőszakolni az emberekre.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!