Találd meg a különbséget!

2023. augusztus 28. 17:08

Putyinista tankönyv – Havas Szófia, MSZP

2023. augusztus 28. 17:08
Ambrózy Áron
Ambrózy Áron
Facebook

„Találd meg a különbséget!

»1956-ban lázadó radikálisok, a fasiszta Magyarország volt katonái fogtak fegyvert, rengeteg gyilkosságot követtek el, még a sorkatonák is brutális mészárlások áldozatai lettek.«

(Putyinista tankönyv)

»1956 esetében nem szoktam forradalomról beszélni, mert a börtönből kiszabadult nyilaskereszteseket nem tudnám semmilyen módon forradalmároknak nevezni. Ahogyan azokat a géppisztolyokkal köröző fiatalokat sem, akik ugyanúgy járták a házakat, mint 1944-ben zsidókra vadászva.«
(Havas Szófia, MSZP)”

Nyitókép: YouTube

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 54 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ProletarFC
2023. augusztus 29. 08:06
Havas Szófia és Vlagyimir Vlagyimirovics Putyin az igazságról beszélnek. Ez az igazi szabadság, az igazság szabaddá tesz. Tőke és fasizmus jegyesek /József Attila/
tizennyolcfok
2023. augusztus 29. 07:33
fáj neked, hogy orosz elvtársaid szarba vesznek, ambrózy? pedig úgy beléjük szerettél, oszt mire mentél vele? kínodban még havas szófiáznod is kell. igazságtalan veled a világ, mi? te fasz.
Tárkány Álmos
2023. augusztus 28. 20:16
Ha a szomszéd lop, akkor már te is lophatsz? Azáltal már helyes tett lesz a lopás, ha más is csinálja? Azáltal már feloldozást kapsz rá, ha te is lopsz?
Obsitos Technikus
2023. augusztus 28. 19:50
Nekem két költői kérdésem lenne a most kórusban jajveszékelő tisztelt fosléksághoz: Meg tudja-e egyikük is mondani, hogy mondjuk 10 éve, 20 éve mit írtak az orosz történelemkönyvek 56-ről, illetve mikor tiltakoztak utoljára (akár az egykori kormány prominenseit, mint Fletót, vagy a kóczos nőt is beleértve), a szlovák, a román, az ukrán történelemkönyvek Magyarországot említő fejezetei ellen?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!