Carson Coma frontembere: Mi nem politizálunk!

2023. augusztus 31. 08:06

Fekete Giorgio kifejtette, hogy „sosem uszítottunk, sosem pécéztünk ki egy adott csoportot. Egyszerűen olyan dolgokat propagálunk, amik számunkra a józan ész irányába mutatnak”.

2023. augusztus 31. 08:06
Carson Coma, LMBTQ, pad

A Carson Coma két „fő” tagja, Fekete Giorgio és Héra Barnabás interjút adott a WMN-nek. Ezen interjúban fejtette ki Fekete, hogy

szerintem mi nem politizálunk, hanem társadalmi felelősségvállalás történik, és nagyon szomorú, hogy manapság összekeveredett a kettő. 

Én zenésznek szerződtem, és szeretném azt gondolni, hogy elsősorban zenével foglalkozom, nálunk ez van az előtérben”.

Fekete Giorgio egy korábbi interjúban humorizálva kifejtette, hogy tudatosan politizál és hogy stróman akar lenni, máskor pedig a ferencvárosi szivárványpad kapcsán humorizáltak, elmentek David Pressman amerikai stílusú LMBTQ-kerti partijára zenélni, aztán pedig „a homofóbok buzik” pólóval lépett fel Fekete a Szigeten

Ezt is ajánljuk a témában

Fekete szerint ugyanis sose beszélnek arról, hogy ebbe vagy abba bele kéne állni, „csak annyi, hogy egyre inkább elengedjük magunkat, és ami elhangzik a próbateremben és a turnébuszban, azt jobban ki merjük tenni a közönség elé is”. Megosztotta az olvasókkal azt is, hogy „egy csomó helyzetbe passzívan sodródtunk bele, és ebben nagyon nagy szerepe van a sajtónak. Nem vagyok biztos abban, hogy a Szigeten viselt pólóm ekkora port kavart volna, ha nem előzi meg a brüsszeli Liszt Ferenc Intézetben lemondott koncertünk”.

Az interjú egy későbbi részén megjegyezte Fekete, hogy „sosem uszítottunk, sosem pécéztünk ki egy adott csoportot. Egyszerűen olyan dolgokat propagálunk, amik számunkra a józan ész irányába mutatnak. 

Én nem fogom azt mondani, hogy Bayer Zsolt egy hülye fasz”.

Elmagyarázta, hogy Bayer Zsolt említett cikkének örült, ugyanis „sok önértékelési parám van azzal kapcsolatban, hogy mekkora ez a zenekar, tényleg fontos-e, van-e jelentősége. És ez egy visszajelzés, hogy igen”.

Ezt is ajánljuk a témában

 

 

Összesen 109 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
szila86
2023. szeptember 07. 08:59
Ez közül a 3 véglény közül érintett már bármelyik is valódi, hús- vér nőt ? Vagy helyből b*zi mind a három?
pandalala
2023. szeptember 07. 03:17
ja, elembétékukik elég az :-DD
mondeos
2023. szeptember 02. 22:50
Én nem vagyok homofób, de ha nő lennék akkor ez a 3 fiújány nem tetszene.
henrihenri
2023. szeptember 02. 14:56
Azt mondja a karszon koma, hogy megpróbál politizálni, hátha észreveszik a bandáját.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!