Szoboszlai Dominik elhozta az áttörést

2023. július 06. 10:38

Évtizedek óta várunk egy olyan magyar labdarúgóra, aki világklasszis lehet. Itt van!

2023. július 06. 10:38
null
Bohár Dániel
Bohár Dániel
Origo.hu/888

„Puskás Ferenc volt az első és Détári Lajos az utolsó, akit világszinten is jegyeztek magyar labdarúgóként. Détári idén lett 60 éves, amiből az következik, hogy nem mostanában volt a karrierjének fénykora.

A magyar labdarúgás legborzasztóbb időszakában nem is álmodhattunk arról, hogy magasan jegyzett játékosaink legyenek. Azonban az elmúlt évtizedben történt fejlődés, az élvégzett munka azt kellett eredményezze, hogy a magyar labdarúgás visszakerüljön oda, ahova való. Ez az út ugyan még hosszú és az elején járunk, de az irány fantasztikus.

Szoboszlai Dominikot leigazolta a Liverpool, Anglia egyik legnagyobb nevű és múltú csapata. A magyar válogatott csapatkapitányát sztárként kezelik már most, és azért vették meg rekord összegért, mert nagyon számítanak rá. Dominik pedig teljesíteni is fog és a Liverpool egyik legjobbja lesz. Ezt most tudom biztosan állítani.”

Nyitókép: Odd Andersen / AFP

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 3 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
birozsletaparadicsomnemzsargamagyarorszageloremegyennemhatrafelecsakafidezsesadogtorminizsterelnokurasag
2023. július 06. 11:56
évtizedeg óta vártug a dominigot de vígre fel lélegzehetünk mer el gyütt a mi messiásung!
Búvár Kund
2023. július 06. 11:14
Remélem jól kezeli majd. Itt nagy reflektorfényben lesz. A szurkolók az egrkbe emelhetik, de akár egy rossz mondatért is a pokolba taszítják. Az újságok is a nyakában lihegnek majd neki is meg a barátnőjének is.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!