Nem elveszett, elkezdődött

2023. július 05. 10:12

A Kossuth téren csak a jég és a tiltakozó tömeg olvadt láthatatlanra.

2023. július 05. 10:12
Gajdics Ottó
Gajdics Ottó
Magyar Nemzet

„Ellenzéki politikusoktól, az őket szolgáló lakájmédia propagandistáitól megszoktuk már ezt a zsigeri gyűlöletből fakadó vagdalkozást, hiszen ők saját kormánybuktató szándékaik érdekében használták föl eddig is a tanárok és a diákok egy részének elégedetlenségét, a folyamatos kudarc pedig egyre agresszívabbá teszi őket. A törvény elfogadása viszont alkalmat teremtett arra is, hogy az érintettek, a tanárok és a diákok zavarják el végre a köznevelés környékéről is az őket túszul ejtő zavarkeltőket, lássák meg és használják ki saját céljaik érdekében az új jogi környezet lehetőségeit. 

Ha valóban gyermekeink jövője fontos mindenki számára, aki a kérdésben megnyilvánul, akkor abban is közös az álláspontunk, hogy nem ordíthatjuk a pedagógiai reform iránti vágy legmegfelelőbb kifejeződéseként azt, hogy mocskos Fidesz! Viszont a modernebb módszerekkel, hatékonyabban, eredményesebben végzett nevelő-oktató munka jóval nagyobb társadalmi és anyagi megbecsülését sürgető gondolatokkal gyakorlatilag mindenki egyetért hazánkban. Semmit nem ért az itthoni viszonyokból az, aki bedől annak a bődületes marhaságnak, hogy buta, műveletlen, orruknál fogva vezethető birkákat akar nevelni bárki a közoktatásban. 

Gazemberek terjesztik azt az aljasságot a kormányról, hogy szándékosan tönkreteszi az iskolákat és direkt ellehetetleníti a tanárokat. Az igazság az, hogy a közoktatás összeomlásában egyedül az Orbán-fóbiás ellenzék érdekelt, mert azt hiszi, az emiatt kirobbanó jogos felháborodás megroppanthatja a kormányt támogató szilárd társadalmi többséget. Ám minden ellenkező híreszteléssel szemben ez a csaknem hárommillió magyar olyan közoktatást akar, amelyik a korszerű tudással, a leghasznosabb képzettséggel vértezi fel gyermekeinket, unokáinkat, és olyan, hazájukat szerető emberré neveli őket, akik a megszerzett tudást képesek nemzetük javára fordítani. Mi ezt követeljük a kormánytól, ezt a célt szolgálja a kormánypártok által elfogadott életpályatörvény. Nyugodjon meg mindenki, a jövő nem elveszett, hanem elkezdődött. A Kossuth téren csak a jég és a tiltakozó tömeg olvadt láthatatlanra.”

Ezt is ajánljuk a témában

 

Nyitókép: MTI/Czeglédi Zsolt
 

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 18 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
SimplyRed
2023. július 07. 10:43
A szerzőt speciel nem bírom, ennyire nem kellene OV seggébe dugni a fejét, néha egy - egy eredeti gondolat nem árt meg senkinek. De sajnos igaza van.
dryanwolf
2023. július 05. 19:57
ez a csaknem hárommillió magyar olyan... "...nagyon akar ilyen turizmus promósön. Nagyon szeretnének pénzt keresni a magyar államból."  (OR)
misi53-2
2023. július 05. 17:08
A helyzet az hogy a mandi úgy megbonyolította saját magát,hogy ez a tetűjáger nem tudja majd elolvasni a róla szóló véleményeket !
Osztap_Bender
2023. július 05. 16:01
A Kossuth téren csak a jég és a tiltakozó tömeg olvadt láthatatlanra. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- No meg a demokrácia egy kis része. A fidesz egyik legundorítóbb seggnyalója próbálja osztani az észt. Úgy tűnik, a Dohány utcában volt "agitprop" tanfolyamon. /fiatalabbak kedvéért: agitációs és propaganda/ Ha megbukik a fidesz és nyakunkra ül böszme puskás, gumibotos, sünös bandája, az az ilyeneknek lesz köszönhető.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!