Csintalan: Ez a nemzet nincs hozzászokva ahhoz, hogy a saját sorsán változtasson

2023. július 31. 15:37

„Vitéz Horthy Miklós mondta: a parasztnak az a dolga, ha esik az eső, álljon be az eresz alá. Ezt a paraszt ma is tudja” – mondta a Kötöttfogásban az MSZP-s politikus.

2023. július 31. 15:37
null

Hosszan foglalkoztak a Magyar Hang beszélgetős műsorának legújabb adásában azzal, hogy milyen helyzetben vannak jelenleg a hazai vasutak, illetve maga a MÁV. Csintalan Sándor részletesen kitért Nagy Bálint közlekedésért felelős államtitkár és Vitézy Dávid közötti, múlt heti csörtére. A politikus közösségi oldalán azt írta Vitézy kritikáira, hogy valószínűleg megártott neki a meleg és Vitézy feltehetőleg ezért felejtette el, hogy fél évvel ezelőttig ő felelt a közlekedésért. Az államtitkár hozzátette, nekik továbbra is az utasok az elsők. 

Nagy Bálint bejegyzését az előzte meg, hogy Vitézy azt írta közösségi oldalán, hogy a vasút nem csak a múlt, de a jövő közlekedési eszköze is, így ideje lenne az államszocializmusból örökölt „egy az ország, egy a MÁV” logika helyett az utasok érdekeire fókuszálni.

Csintalan Sándor ezzel kapcsolatban kifejtette, nem érzi összeveszésnek azt, ami a két érintett között történt, ugyanis szavai szerint 

„Vitézy Dávid egyébként közlekedéspolitikai felkészültségéről tett számot. Az államtitkár, aki nem ért ehhez az egészhez, soha semmi köze nem volt a közlekedéshez, bunkó módon minősítette Vitézy Dávid átgondolásait”. 

Az MSZP legfrissebb szerzeménye ezek után arról beszélt, hogy Nyugat-Európában is átalakult a vasúti közlekedés, hiszen szavai szerint a vasút az egyik legkörnyezetbarátabb közlekedési eszköz. Úgy fogalmazott, hogy katasztrófa, ami a Magyar Államvasutakkal történik. 

Ezt is ajánljuk a témában

A műsor későbbi periódusában Csintalan Sándor elmondta, hogy az ellenzék abszolút kiszolgáltatta magát a pillanatnyi politikai érdekeknek. Megjegyezte, míg a Fidesznek van, az ellenzéknek nincs világmagyarázata. „Ez a nemzet nincs hozzászokva ahhoz, hogy a saját sorsán változtasson” – bökte oda az újságíró, majd úgy folytatta gondolatmenetét, 

„ahogy a legendás Vitéz Horthy Miklós mondta: a parasztnak az a dolga, ha esik az eső, álljon be az eresz alá. Ezt a paraszt ma is tudja és így is viselkedik”

 

Nyitókép: Facebook

Összesen 80 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
llnnhegyi
2023. augusztus 03. 13:59
Csintalan Sándor bácsi ! A nemzet mindig ki okádja magából az ilyen büdöslábú komenista fostalicskákat, mint te! Te rohadék!
csendbiztos-2
2023. augusztus 01. 07:03
Pontosabban: vitéz Nagybányai Horthy Miklós. Még pontosabban: csintalan neked meg az a dogod,hogy kussolj.A kaméleon,ha tudna beszélni,sírva kérné tőled a receptet arra,hogy hogyan lehet ennyi színt váltani.
Nyugati_Adam
2023. július 31. 21:49
Horthy Miklós minden beszédében tisztelettel beszélt a vidék népéről és külön földművelő parasztemberekről. A komcsi, de főleg a liberális zsigerből hazudik, gúnyol és gyaláz mindenkit, aki nem ismeri el az ilyenféléket zseninek.
macskusz-4
2023. július 31. 21:18
Könyvek előtt ülnek.... tiszta belpesti nagyképüseg. Közben hülyék, mint a segg.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!