Pénzmosógépet kapott Karácsony (VIDEÓ)

2023. július 03. 06:51

„Ne nézzétek hülyének az embereket!” – üzenték az ellenzéknek a Fidelitas tagjai.

2023. július 03. 06:51
null

Újabb akcióval hívta fel a figyelmet a nagyobbik kormánypárt ifjúsági szervezete Karácsony Gergelyék félmilliárdos kampánytámogatására. Az erről készült videót szombaton osztották meg közösségi oldalukon.

A videóban az látható, hogy a Fidelitas aktivistái egy játékpénzzel teli elöltöltős, általuk pénzmosógépnek nevezett mosógépet cipelnek a budapesti városháza elé. A játékpénzeken feltűnik többek között Soros György, magyar származású milliárdos arca is.

A Fidelitas a felvételhez kísérőszövegként azt fűzte hozzá,

A videóban elhangzik, hogy „ma már mindenki tudja, hogy a főpolgármester szavahihetetlen. (...) Az 500 milliónál is több kampánypénzt Karácsony Gergely régi jó barátja, Perjés Gábor fizette be a 99 Mozgalom számlájára összesen 19 alkalommal. Ahogy a haverok ezt rendezték, könnyen meglehet, hogy simán pénzmosás történt” – hangsúlyozták.

A dollárbaloldal ismét sunnyog

Hozzátették, hogy a titkosítás alól feloldott jelentés számos kérdést felvett, „de a dollárbaloldal szokás szerint sunnyog vagy kerüli a nyilvánosságot”.

A videó végén azt a kérdést tették fel, hogy „ki veszi be még mindig a mikroadományok meséjét, tudván, hogy a befizetések 13 alkalommal haladták meg a 10 millió forintot? (...)

Ne nézzétek hülyének az embereket!” – üzenték Karácsony Gergelyéknek a Fidelitas tagjai.

A vonatkozó videót alább tekinthetik meg:

***

Nyitókép: Képernyőfotó

 

Összesen 36 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lajoss
2023. július 05. 11:39
Ezek a derék ifjúkommunisták nagyon szellemesek..:(
Pierre
2023. július 03. 09:27
az ifjúgárdisták.
tjunior
2023. július 03. 09:04
Fidelitas vs Karácsony minden pofon jó helyre megy. Karácsony a balfasz meg a kis fidesz csicskák akik próbálják felhívni magukra a pártbizottság figyelmét, hátha jut a koncból nekik is :D
Secnir
2023. július 03. 08:27
azért kíváncsi volnék, hogy ezek az "aktivisták" otthon a vasárnapi ebédnél mit modanak a szüleiknek? na, milyen a munkád kisfiam, jól megfizetnek? igen anya, vittem egy mosógépet, amiben játékpénz volt, közben fotóztak az újságírók, és kiabáltam, hogy sorosgyörgy.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!