„Bejelentette a diktatúrát!” – Csintalan megfejtette Orbán tusnádi beszédét

2023. július 24. 16:02

A baloldali megmondóember szerint a miniszterelnök beszéde „nagyjából egy középiskolai, gimnáziumi érettségi szintjén volt”.

2023. július 24. 16:02

A Kötöttfogás Extra fő témája Orbán Viktor tusványosi beszéde volt: Dévényi István műsorvezetése mellett ezúttal Karafiáth Orsolya, Csintalan Sándor, Aranyosi Péter, Reichert János és Szerető Szabolcs beszélgetett.

Karafiáth Orsolya a beszélgetés kezdetén elmondta, sokkal vadabb beszédre számított. „Lehet, hogy elfáradt a miniszterelnök úr, és hiába tervez 2040-re, ha ilyen nagyon fáradt, előfordulhat, hogy már jövőre nem is tud beszédet mondani” – fejtegette.

Szerető Szabolcs szerint nehéz a beszédről bármit is mondani, mert az nem nekik szólt. „Ez tényleg a szűk fideszes szavazóbázisnak szólt. Az egy kis probléma, hogy ez a szűk szavazóbázis több millió ember” – mondta, majd megjegyezte, szerinte nem volt mondanivaló a kormányfő beszédében.

Aki látta a beszédet, annak világos, Orbán Viktor a kínai oldalon áll. Tagadja az egyetemes értékeket.

Nevezzük nevén az első számú egyetemes értéket, amit Orbán Viktor a beszéd alkotmányról szóló részében kifejezetten megtagadott, ez pedig a szabadság” – hangoztatta Reichert János. A személy szabadsága Kínában sohasem volt érték a Magyar Hang szerzője szerint.

Ezt is ajánljuk a témában

Csintalan Sándor szerint csak Orbán Viktor hűbéresei voltak jelen a beszéden, akik „minden híresztelés ellenére olyan sokan nem voltak”. Reichert Kínával kapcsolatos gondolataihoz csatlakozva megjegyezte:

Orbán Viktor bejelentette a diktatúrát”

– hangsúlyozta Csintalan, majd hozzátette, a kormányfő hülyének néz mindenkit. Mint mondta: úgy tűnik, hogy elvesztette józan eszét és analitikus képességét.

„Eldobált néhány idegen szót, ettől ezek persze orgazmust kaptak, hogy hú, de művelt ez az ember. Ez a beszéd nagyjából egy középiskolai, gimnáziumi érettségi szintjén volt” – fogalmazott a baloldali megmondóember.

A teljes beszélgetést itt nézheti vissza:

Nyitókép: YouTube

 

Összesen 103 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Same
2023. július 25. 12:55
https://coub.com/view/3bzh9d
istvanpeter
2023. július 25. 09:12
Mindig megdöbbenti az embert az a szituáció, amikor egy nem kabaré estnek hirdetett rendezvényen szellemi fogyatékosok és politikai analfabéták osztják a társadalmi elemzést.
urban63
2023. július 25. 08:49
Bölcselkedik a kivénhedt, debil rövidnadrágos leninfiúk tanácsa....
Krupp Skya
2023. július 25. 07:11
Csőlátású Csintalan. Csacskaságai
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!