Az ellenzék fenyegető kifosztása

2023. július 05. 18:22

Ha az ÁSZ-jelentés nyomán tényleg több, mint három milliárd forinttal büntetnék meg az ellenzéki pártokat, akkor alig maradna pénzük a kampányolásra.

2023. július 05. 18:22
Nagy Attila Tibor
Nagy Attila Tibor
Facebook

„Az ellenzék fenyegető kifosztása

Ha az ÁSZ-jelentés nyomán tényleg több, mint három milliárd forinttal büntetnék meg az ellenzéki pártokat, akkor alig maradna pénzük a kampányolásra, mondtam a Napi aktuálisban.

Az ÁSZ sem tudta bizonyítani, hogy külföldi pénzek jutottak volna az ellenzéki pártokhoz, ugyanakkor jogértelmezési vita van, mi számít vagyoni hozzájárulás elfogadásának.

A 99 Mozgalom botránya megzavarja az ellenzék választási felkészülését, tettem hozzá.”

Nyitókép: Facebook

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 40 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bagira002
2023. július 07. 09:16
Az ellenzék nem tudná pénzelni hozzájuk kötődő kommunista lázító uszító sejteket , hazaáruló pártok halálát jelenti . Közélet tisztul a haza gyógyul.
bagira002
2023. július 07. 09:13
Ne sírj a nyugati globali gazdik az ellenzéket pénzel tömi .
Selamat
2023. július 06. 09:41
Hú de undorító genya ez a Nagy. Attila. Tibor! Az 500 millió euró meg dollár susnya az ellenzéki pártok részére az nem jogi kérdés, hanem bűntett. Az ellenzék meg gondolkodott volna előre, akkor most nem lenne bajuk. Mármint az agybajukon kívül, de azzal már úgysem lehet mit kezdeni.
falus-i
2023. július 06. 02:05
Az az ellenzék kifosztása lenne... Aha, például ennek az undorító Nagynak sem jutna suska többet. Kifosztás? - hát az lenne, ha jól hazavágnák őket EU-stól USA-stól? Már ez az egész ügy rosszul van kezelve, megint engedékeny a hatalom, érthetetlen módon. Ha egy Bajnai támadhat és egyáltalán itt lehet Magyarországon, az már skandallum, most a D 209 is pofázik, okoskodik és szabadlábon van... Bezzeg, ha egy Ókovács Szilveszter rendet tesz a komcsik között az Operában, egyből ajvékol az egész ellenzéki bagázs... És most a LIbri ügy is,, akörül is mekkora felhajtás és sivákolás, jajj, vége a kultúrának... De vissza az elejére, ha csaltak, bűnhődjenek meg érte, ha nem, mentsék fel őket, De ne tratson ez hösszú évekig.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!