Sárosdi Lilla videóban üzent Rákay Philipnek: „Annyira megható, hogy Párizsról én jutok eszedbe”

2023. június 10. 21:53

„Minden pillanata magáért beszél…”

2023. június 10. 21:53
null

Ahogy korábban a Mandiner is beszámolt róla, Nagy Ervin és Rákay Philip nyilvános levelezésbe kezdett egymással a tanártüntetéssel kapcsolatban, amelybe később több másik közéleti személyiség is becsatlakozott. A levélváltások kapcsán szóba került Schillinger Árpád rendező és Sárosdi Lilla színésznő neve is, akik külföldön próbálnak szerencsét. 

Sárosdi Lilla most videóban üzent Rákay Philipnek, amit ő meg is osztott Facebookon, megjegyezve, hogy már kezdi nagyon unni ezeket a neki címzett videókat. 

– írja Rákay a videó alatt.

Az ironikus hangvételű 4 és fél perces videóban a színésznő elragadtatva tesz burkolt és nyílt megjegyzéseket az Aranybulla című filmre és Rákay Philipre. Továbbá megjegyzi azt is, hogy mennyire meghatónak tartja, hogy Párizsról ő jut a konzervatív médiaszemélyiség eszébe.

A videó itt tekinthető meg:

Nyitókép: Képernyőkép

Összesen 322 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
MZ/X
2023. június 15. 09:04
Belterjes példatár...
pragmatika
2023. június 12. 19:59
:)))) Negyedszer nézem meg, nagyon mókás, csak nem úgy, ahogy ő szánta. Nem semmi teljesítmény. Sikerült önmaga paródiájába zuhannia. :))))
laciszabi71
2023. június 12. 12:47
Hányinger ez a nőnek nem nevezhető valami...!
kukasmacska
2023. június 12. 12:36
Értem én, hogy egy színésznő mindig színésznő, de ez a 10 centiről belemodoroskodás a kamerába se nem vicces, se nem szórakoztató, se nem ironikus. Csak taszító, de nagyon.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!